VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 10 Şubat 2021 #11 Emrullah Meral dedi: Corsair K70 RGB mk. 2 Cherry MX Red Türkçe mekanik oyuncu klavyesi 'corsair k70 rgb mk 2 cherry mx red turkce mekanik oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Arkadaşlar bunu aldım iyi mi yaptım bilmiyorum bu fiyata Genişletmek için tıkla... Hocam en iyi klavyelerden biri ama bütçenizi çok aşmışsınız.
Emrullah Meral dedi: Corsair K70 RGB mk. 2 Cherry MX Red Türkçe mekanik oyuncu klavyesi 'corsair k70 rgb mk 2 cherry mx red turkce mekanik oyuncu klavyesi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Arkadaşlar bunu aldım iyi mi yaptım bilmiyorum bu fiyata Genişletmek için tıkla... Hocam en iyi klavyelerden biri ama bütçenizi çok aşmışsınız.
Emrullah Meral Megapat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 530 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 10 Şubat 2021 #12 VenomSnake dedi: Hocam en iyi klavyelerden biri ama bütçenizi çok aşmışsınız. Genişletmek için tıkla... bu fiyat bandında en iyisi bu aldığım mı yoksa daha iyisi varmı ? VenomSnake dedi: Hocam en iyi klavyelerden biri ama bütçenizi çok aşmışsınız. Genişletmek için tıkla... bende takıntı var hocam biraz aldımmı illa gözüme takılanı alacam yoksa içim de kalır
VenomSnake dedi: Hocam en iyi klavyelerden biri ama bütçenizi çok aşmışsınız. Genişletmek için tıkla... bu fiyat bandında en iyisi bu aldığım mı yoksa daha iyisi varmı ? VenomSnake dedi: Hocam en iyi klavyelerden biri ama bütçenizi çok aşmışsınız. Genişletmek için tıkla... bende takıntı var hocam biraz aldımmı illa gözüme takılanı alacam yoksa içim de kalır
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 10 Şubat 2021 #13 Emrullah Meral dedi: bu fiyat bandında en iyisi bu aldığım mı yoksa daha iyisi varmı ? bende takıntı var hocam biraz aldımmı illa gözüme takılanı alacam yoksa içim de kalır Genişletmek için tıkla... Klavyeniz gayet iyi. Bana göre en iyi klavye hatta. K70 baya ünlü bir model.
Emrullah Meral dedi: bu fiyat bandında en iyisi bu aldığım mı yoksa daha iyisi varmı ? bende takıntı var hocam biraz aldımmı illa gözüme takılanı alacam yoksa içim de kalır Genişletmek için tıkla... Klavyeniz gayet iyi. Bana göre en iyi klavye hatta. K70 baya ünlü bir model.
Emrullah Meral Megapat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 530 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 10 Şubat 2021 #14 VenomSnake dedi: Klavyeniz gayet iyi. Bana göre en iyi klavye hatta. K70 bayağı ünlü bir model. Genişletmek için tıkla... İyi tercih yapmışım o zaman çok teşekkürler.
VenomSnake dedi: Klavyeniz gayet iyi. Bana göre en iyi klavye hatta. K70 bayağı ünlü bir model. Genişletmek için tıkla... İyi tercih yapmışım o zaman çok teşekkürler.