Turanv1 Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 İyi geceler, öneri olarak mekanik klavye istemiyorum. Sessiz RGB ve bu fiyat bantlarında olsun yeterli, herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
İyi geceler, öneri olarak mekanik klavye istemiyorum. Sessiz RGB ve bu fiyat bantlarında olsun yeterli, herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 12 Haziran 2024 #2 Turanv1 dedi: İyi geceler, öneri olarak mekanik klavye istemiyorum. Sessiz RGB ve bu fiyat bantlarında olsun yeterli, herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz daha arttırıp Amazon'dan Razer Ornata V3 X almanızı öneririm. Link
Turanv1 dedi: İyi geceler, öneri olarak mekanik klavye istemiyorum. Sessiz RGB ve bu fiyat bantlarında olsun yeterli, herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz daha arttırıp Amazon'dan Razer Ornata V3 X almanızı öneririm. Link