400 bin TL araç önerisi

1.4 fire fiorniolar gerçekten kötü ama 1.3 mjetler çok atik arabalar alt devirlerde. fiorino alacaksan 1.3mjet gerisi boş zaten

1.4 fire fiorniolar gerçekten kötü ama 1.3 mjetler çok atik arabalar alt devirlerde. Fiorino alacaksan 1.3mjet gerisi boş zaten

2022'de bayiden çıkardık 1.4 makyajlı kasa. 6 ay kullanıp sattık. Şehir içinde iyi de uzun yolda rampada çekmiyor konfor olarak bir şey beklemeyin. Ayriyetteb zideki 1.4 ekoydu fabrika çıkışı LPG'li arada vitesi boşa aatınca stop ediyordu. Kaç kere servise götürdük yazılım atıp gönderdiler ve devam etti. Bizde 5000km iken sattık bir tane dizel otomatik Fluence aldık 110'luk. Gayet de mutluyuz.

1.3 bakiyorum hocam zaten. İyi diyorsaniz neyine dikkat etmeliyim mesela. 2017 mi 18 ne gözüme carptida degisensizdi 200 250 bin arasinda idi km.

Hocam yorum güzel. Nelere dikkat etmeliyiz sizce.

1.3 bakiyorum hocam zaten. İyi diyorsaniz neyine dikkat etmeliyim mesela. 2017 mi 18 ne gözüme carptida degisensizdi 200 250 bin arasinda idi km.

Hocam yorum güzel. Nelere dikkat etmeliyiz sizce.
eğer hasar kayıtlı alacaksan aracın sağ önden kazalı olmamalı. sağ önde adblue deposu var en son sorduğumda depo 50 kydı. depoda çatlak vs varsa silikonla tamirleyip gizliyorlar ama adblue içeriği yakıcı olduğu için bir zaman sonra problem çıkarıyor. şaselere kadar girmiş bir kaza geçmişi olmamalı. gidip hatasız boyasız alsan fiorinonun bir espiri kalmıyor fiyat yukarı çıkıyor. hem hasarlı olacak hem temiz olacak motor mekanik olarak da expertiz değilde sanayide bi fiat ustasına göstermeni öneririm. fiatlar kolay arabalar olduğu için fiatla ilgilenen sanayici sesinden motor sağlığını anlar.

Degisensiz bakacagim hocam yani ilanlardan ne kadar dogru cikar muammada. Pop olani cogunlukta ama zorlayip bir ust olanlara bakacagim.

Degisensiz bakacagim hocam yani ilanlardan ne kadar dogru cikar muammada. Pop olani cogunlukta ama zorlayip bir ust olanlara bakacagim.

Safeline bakabilirsiniz. Bir üstü safeline o yıllarda var mı hatırlamıyorum. Megane 2 önermiş biri bakmayın direk hocam. Ben 1.6 dyamique en dolsunu alacaktım araçların elektrik tesisatları sorunluymuş o paralarada temizi bulunmaz. Bulabilirseniz o paraya Fluence dizelse km maksimum 350 olsun ya da Astra G veya H kasa. Boya değişen çok takıntılıysanız bakmanızı önermem fakat ağır bir kazası yoksa alınabilecek araçlardır. Şase podye ve mekanik önemli. Çünkü sizi boya değişen yolda bırakmayacak.

Hocam geçenlerde yine bir arkadaş 400-500 bandında otomobil bakıyordu, ona da söylediğim örneği sizlerle paylaşacağım. Size çoğu kişinin unuttuğu, hatta belki de hiç duymadığı bir otomobilden bahsedeceğim. Kendisi görünüm olarak günümüzün yerden yüksek hatchback formlu otomobillerini andırıyor. Ford Fusion 1.4TDCI ancak kronik sorunu var mıdır araştırmak lazım, bir akrabamız kullanıyor arabayı sürmüş olmasam da sağ koltuktaki deneyimlerimden yola çıkarak 400-500 bin lira seviyesi için uygun sıfat epik, arabanın oturuş pozisyonu hafif yüksekte kaput rahatlıkla görünebiliyor ve hafif yüksekte olduğunuzu hissediyorsunuz, koltuk süngerleri yumuşak, süspansiyonun ayarı dengeli, hızlı gitmediğinizde kasislerden gayet güzel ilerliyor. İşlevsellik bakımından da arka yaşam alanı ve bagajı nispeten geniş. Yol gürültüsü ve özellikle motor gürültüsü dizel olmasına göre çok az geliyor. Genel olarak huzurlu bir şekilde akıyor araç. Tek handikapı 14-15 saniyelerde 0-100'ü var diye biliyorum aslında o kadar yavaş hissettirmiyor. Bu arabayı neden bu kadar övdüm bilmiyorum . Ama sunduğu şeyler aslında gerçekten çok hoş. Temizi bulunursa düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…