400 bin TL sistem önerisi

Neden yapacağım işlem üzerinden kısıtlanıyorum ki kurulacak en iyi sistemi kurmak istiyorum sadece.
İşte o yüzden bu işi yapan firmalarla iletişime geçin diyorum bende hocam. Sen hangi programı kullanacaksın, ne hedeflerin var hepsini anlat. Benim attığım sistemde RTX 6000 ada koymuş adam mesela. 64 çekirdekli AMD threadripper işlemciler var. Sen profesyonel iş için mi sistem dizmek istiyorsun? Yoksa video edit programından videonun arkasına şarkı eklemek mi?

Can sıkıntısından açılmış bir konu gibi geldi.

1. İş ve oyun diyorsunuz. Bu sistemle çalışacak biri nasıl bir sistem toplayacağını bilir.
2. hiçbir bilgi vermiyorsunuz. Monitör, ne işi, hangi oyunlar, 2 k mı 4K mı, video mu fotoğrafmı, kodlama mı, oyun yapımı mı?

Bunları hiçbiri yok. Diyelim ki hiçbir bilginiz yok ve sadece paranız var. Detay belirtmeden buradan önerilen sistemin bir anlamı yok.

Kesinlikle katılıyorum. Adama 6000 ada'lı sistem atıyorum böyle bir şeyler var profesyonel iş için diyorum ben ne yapayım bunu diyor... Bu işi yapan firmalar var iletişime geçin diyorum, hayır işi gibi geldi bana diyor. Konu tamamen troll.

DAW ve Adobe programları kullanıyorum, önerilen aksine Mac kullanmak istemiyorum.

Ben ne yapayım bunu demedim iş istasyonu nedir gerçekten bilmiyorum sizden duydum. Param var ve toplayabileceğim en iyi sistemi toplamak istiyorum eğer bu işten anlıyor olsam yardım postu açmazdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…