400 bin TL'ye 3D yazıcı şirketi için yazıcı için ve SLA önerisi

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir 3D yazıcı şirketi kurmayı düşünüyorum profesyonel FDM ve SLA olarak. Bütçemi merak edenler 400bin TL sadece yazıcılar için. Listedeki yazıcılar çeşitli platformlarda ve hatta yüz yüze görüşülerek pazarlığı yapılmış yazıcılar. Bu yüzden sıfır fiyatlarını hesaba katmamanızı isterim.

Almayı planladığım yazıcılar:
FDM:
1X EPITUM L (şirketimin en sağlam FDM yazıcısı 450 derece nozzle 610x360x360 volume ve karbon/cam elyaf flament desteği ile en gelişmiş endüstriyel yazıcım)
3X Flsun S1 (350 derece nozzle ile PC baskısı yapabileceğim ve her bir tanesi Bambu Lab X1C'den 3 kata kadar daha hızlı olan üretim kapasitesi ile yarı endüstriyel),
2X Creality K1C (karbon basımı için ve ileri düzey olmayan müşteriler)
1X Creality K1 Max (çok uygun fiyata buldum, modifiye ile karbon basımına destek verecek),
2X A1 combo (renkli baskı isteyen ve basit oyuncak basımları için).

FDM bu kadar. Sıra SLA:

2X Uniz Slash 2 Pro (dişçi, uçak sanayi, medikal kalıplar, tam endüstriyel ve şirketimin en sağlam SLA yazıcısı bir de hızı inanılmaz yüksek),
1X Peopoly Phenom Forge (büyük boyutlu yarı endüstriyel baskılar için),
2X ELEGOO saturn 3 Ultra (anime/oyun karakter figür basımı, hobi baskıları vb. günlük kullanıcıya hitap etmek için)

SLA da bu kadar toplam 14 adet yazıcı.

Sizce bir eksik var mı veya fazla? Düzeltme önerilerine ve bütün sert veya yumuşak yapılacak bütün eleştirilere açığım.

+1 adet SLA tarafına Elegoo satürn 3 ultra eklemeyi düşünmüyor değilim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…