400$'dan RTX 3080 almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha,
Herkes mizahi bulmuş, hiç karaborsayı gördünüz mü? Adamın sattığı mallar çalıntı, başka bir şey olamaz.
Mesela karaborsa olarak World market var, Türkiye içerisinden gönderiyor bütün malları. Ulaşmak çok zor değil, Tor browser yardımıyla ulaşabilirsiniz.

Hemen seni polise şikayet ediyorum!

(!)

Hemen seni polise şikayet ediyorum!

(!)
Şakalarınız eksik olmasın hocam. Detaylı bilgi için her soruya açığım, bir de eğer dediğiniz ekran kartı olsaydı eminim oyunu oynarken bir sıkıntı çıkarırdı.(kasardı, donardı)
Şu anda milyonersin, en güzel ekran kartları senin(!)
Allah'a şükür bir tane beni idare eden oyun bilgisayarım var. Ekleme yapayım; Hayattan yeterli deneyimi almak aslında fazla şey görmeğe benzerdir. Karşınızdakinin sizinle dalga geçtiğini bilmemeniz sizi alay konusu yapar çünkü yeterli düşünememekle birlikte bir eksiğinizin olduğunu gösterir.

Sen bana şu 400 dolara aldığın 3080'i anlat bakayım. Mizah şelalesinden bir yudum içtiğimize göre iş konuşabiliriz.

Sen bana şu 400 dolara aldığın 3080'i anlat bakayım. Mizah şelalesinden bir yudum içtiğimize göre iş konuşabiliriz.
Yazıyı okumamışsınız, muhtemelen yazının yarısını okuyup aşağıdaki yorumlardan yola çıkarak bunu yazdınız.
3080 aldığımı nerede yazdım meraklıyım.
Sence Hulk gerçek olabilir mi?
Peki, ana soruya gelelim; Hulk'un gerçek olduğunu sordum mu? Veya konunun yalan olduğunu söyledim mi?

Nereden biliyorsunuz peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…