400$'dan RTX 3080 almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun en başında bahsettiniz ya, 400 dolara gittiğiniz şahıs satıyormuş o fiyata.

Nereden biliyorsunuz peki?
Araştırma sonucu her şeyi bilebilirsiniz, emin olun Türkiye üzerindeki en büyük yer. Scam olmadığını herkes söylüyor. Kimseye önermeyin, ucuza aldığınız kart çalıntı. Laptop ise mac adreslerinin değiştirilmiş olarak gönderiliyor.
Konunun en başında bahsettiniz ya, 400 dolara gittiğiniz şahıs satıyormuş o fiyata.
Doğru da benim aldığımı nereden çıkarttınız? Ben aldığım kartı söyledim.
Bilmem ama mizah olduğu belli arkadaş similatör oyunundaki ekran kartı satan adamı falan koymuş.
Gerçekten komik, bakın ya yazıyı okuyup anlamıyorsunuz ya da okumuyorsunuz.

Orada önyargı yaptım ve o adama giderken böyle bir şey çıkacağını düşündüm.

Söyle bakalım nereden aldın?

Ya arkadaş, herkese aynısını yazıyorum, bekleyin size de yazayım.
Konuyu bir okuyun.
Herifin birinden aldım, ve de karşılıklı saygı manalı sıfat bekliyorsanız konuşma biçiminizi düzeltin.
Söyle bakalım nereden aldın?
Şöyle bir yanılgı vardır yetişkin insanlarda, yolda yürürken artistlik/üstünlük sağlayamayacağın insanlara kardeş/kardeşim dememe gibi bir yanılgı.

Eğer gerçekten kanıtlamamı istiyorsanız "Yer" kısmındaki adrese(No:89 Daire:2) gelin, sizi götüreceğim. Konuyu gerçekten açtığıma pişman oldum.
Adımı yalancıya çıkarttı herif.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…