400 DPI 0.5 sens düşük bir sens mi? Valorant için soruyorum. Biliyorum hangisinde rahatsam onu kullanmalıyım. Merak ettiğim düşük bir sens mi olarak geçiyor?
Hocam size şunu sorayım, rakip beklemediğin anda kenarlardan çıkınca vurmakta sıkıntı çekmiyor musunuz çünkü bu DPI ayarı bu anlara göre çok yavaş kalır.
Hocam size şunu sorayım, rakip beklemediğin anda kenarlardan çıkınca vurmakta sıkıntı çekmiyor musunuz çünkü bu DPI ayarı bu anlara göre çok yavaş kalır.
Bende 400dpi 5.4 olarak oynuyorum ve açıkçası bana baya yeterli geliyor, mouse için 30cmlik bir alana sahibim ve arkama tam dönüşümde yeterli alan kalıyor hatta sensi 5 yapmayı bile düşünüyorum hızlı geldiği için.
Micro aim açısından evet öyle, ama bu DPI aşırı düşük çoğu anda yavaş kalır o kadar da yavaş olmamalı, peki bana mouse ve klavye ile aranda ne kadar mesafe olduğunu söyleyebilir misin ona göre DPI öneririm.
Micro aim açısından evet öyle, ama bu DPI aşırı düşük çoğu anda yavaş kalır o kadar da yavaş olmamalı, peki bana mouse ve klavye ile aranda ne kadar mesafe olduğunu söyleyebilir misin ona göre DPI öneririm.