400 DPI 0.5 sens Valorant için düşük bir sens mi?

Groj

Picopat
400 DPI 0.5 sens düşük bir sens mi? Valorant için soruyorum. Biliyorum hangisinde rahatsam onu kullanmalıyım. Merak ettiğim düşük bir sens mi olarak geçiyor?

Çok düşük hocam Edpi olarak 200 e denk geliyor

Çok hızlı bir mouse pad kullansan bile flick yapman çok zor olur.

Hocam şu anda 400 DPI 0.4 kullanıyorum. Geçsem mi bilemedim.

Hocam size şunu sorayım, rakip beklemediğin anda kenarlardan çıkınca vurmakta sıkıntı çekmiyor musunuz çünkü bu DPI ayarı bu anlara göre çok yavaş kalır.

Hocam size şunu sorayım, rakip beklemediğin anda kenarlardan çıkınca vurmakta sıkıntı çekmiyor musunuz çünkü bu DPI ayarı bu anlara göre çok yavaş kalır.
Bazen sorun yaşıyorum. Fakat düşük sens kullanmak kontrol açısında daha iyi değil mi?

Bende 400dpi 5.4 olarak oynuyorum ve açıkçası bana baya yeterli geliyor, mouse için 30cmlik bir alana sahibim ve arkama tam dönüşümde yeterli alan kalıyor hatta sensi 5 yapmayı bile düşünüyorum hızlı geldiği için.

Bazen sorun yaşıyorum. Fakat düşük sens kullanmak kontrol açısında daha iyi değil mi?

Micro aim açısından evet öyle, ama bu DPI aşırı düşük çoğu anda yavaş kalır o kadar da yavaş olmamalı, peki bana mouse ve klavye ile aranda ne kadar mesafe olduğunu söyleyebilir misin ona göre DPI öneririm.

Kalite biraz kötü çıkmış.

Valorant hakkında açtığınız 99. konu sanırım her yaptığınız adımı foruma soruyorsunuz bu kadar kasmayın oyunu sanki esporcu olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…