400₺ klavye tavsiyesi

Thursy

Megapat
Selamlar, klavye almayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • Mekanik olması şart değil. Mekanik olursa da aşırı sesli Switch değil de hafif sese sahip Switch'li klavye tercih edebilirim. Renklerden pek anlamıyorum.
  • Multimedya tuşları olması şart. Tek elle sesi açıp kapatmak istiyorum.
  • Membran olarak Razer Cynosa v2 var, 395₺ ile alabiliyorum. Bu fiyata membran almak ne kadar mantıklı?
  • Mantıksız ise bütçemi 600-700₺ bandına çıkartıp istediğim özelliklere sahip mekanik klavye almak isterim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Mekanik olması şart değil. Mekanik olursa da aşırı sesli Switch değil de hafif sese sahip Switch'li klavye tercih edebilirim. Renklerden pek anlamıyorum.
  • Membran olarak Razer Cynosa v2 var, 395₺ ile alabiliyorum. Bu fiyata membran almak ne kadar mantıklı?
  • Mantıksız ise bütçemi 600-700₺ bandına çıkartıp istediğim özelliklere sahip mekanik klavye almak isterim.

Bu klavyenin üstündeki bir membran klavye bence boşa para ama tercih meselesi.

Mantıksız ise bütçemi 600-700₺ bandına çıkartıp istediğim özelliklere sahip mekanik klavye almak isterim.

Eğer o kadar para koyabiliyorsanız mekanik klavye almak daha mantıklı. Ben olsam membran bir klavyeye 300 TL veriyorsam ve üstüne para koyabiliyorsam 250 TL farkla bunu alır geçerdim.

İstediğiniz her şey burada mevcut sanırım.
Teşekkürler, bu klavyenin bir tık üstü ya da daha kalitelisi hangisidir?
Monsterdan bir tık daha kaliteli olarak ne önerebilirsiniz?

Bu klavyenin üstündeki bir membran klavye bence boşa para ama tercih meselesi.

Eğer o kadar para koyabiliyorsanız mekanik klavye almak daha mantıklı. Ben olsam membran bir klavyeye 300 TL veriyorsam ve üstüne para koyabiliyorsam 250 TL farkla bunu alır geçerdim.

K55 alacaktım ancak renk ayar konusu pek hoşuma gitmedi. k55'e alternatif olarakta cynosa v2yi gördüm ondaki renk ayarlama konusu daha kolay ve güzel olduğundan ilgimi çekti açıkçası. Lenovoyu da sadece mm satıyordu başka sitelerde fiyat bulamadım ve karşılaştıramadım. Ondan farklı marka f/p klavyeler arıyorum.

K500 zaten çok iyi bir klavye sadece MediaMarkt'ta satılması sorun değil bence. Eskiden Amazon'da satılıyordu 450 TL'ye ama bitti. Şu an bana göre alınabilecek en f/p klavye bu. Eğer indirim beklerseniz K68 de alabilirsiniz. İtopya'da 700 TL'ye düşüyordu.

K500 zaten çok iyi bir klavye sadece MediaMarkt'ta satılması sorun değil bence. Eskiden Amazon'da satılıyordu 450 TL'ye ama bitti. Şu an bana göre alınabilecek en f/p klavye bu. Eğer indirim beklerseniz K68 de alabilirsiniz. İtopya'da 700 TL'ye düşüyordu.
k500ün sesini dinledim de biraz fazla geldi hocam. ondan daha sessiz olarak ne alabiliriz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı