bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 1 Haziran 2020 #11 Hayır.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Haziran 2020 #12 Bu arada yazılanların arasında bulunan James Donkey SSD'ye asla bulaşmayın. Sorunlu ve kötü bir SSD. Fiyatı sizi aldatmasın. Sürprizbozan: James "Donkey"" Sakın almayın. Sorunlu.
Bu arada yazılanların arasında bulunan James Donkey SSD'ye asla bulaşmayın. Sorunlu ve kötü bir SSD. Fiyatı sizi aldatmasın. Sürprizbozan: James "Donkey"" Sakın almayın. Sorunlu.
KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 1 Haziran 2020 #13 UBerk dedi: Bu arada yazılanların arasında bulunan James Donkey SSD'ye asla bulaşmayın. Sorunlu ve kötü bir SSD. Fiyatı sizi aldatmasın. Sürprizbozan: James "Donkey"" sakın almayın. Sorunlu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle James Donkey tavsiye edilmeyen bir ürün ve pek de sevilmiyor bence de almayın.
UBerk dedi: Bu arada yazılanların arasında bulunan James Donkey SSD'ye asla bulaşmayın. Sorunlu ve kötü bir SSD. Fiyatı sizi aldatmasın. Sürprizbozan: James "Donkey"" sakın almayın. Sorunlu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle James Donkey tavsiye edilmeyen bir ürün ve pek de sevilmiyor bence de almayın.
Just_BT Centipat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 8 1 Haziran 2020 #14 KennyAceRip dedi: Neden James Donkey Genişletmek için tıkla... hem uygun fiyatlı hemde kaliteli bi cihaz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ama bütçeniz varsa kingston veya samsung UBerk dedi: Bu arada yazılanların arasında bulunan James Donkey SSD'ye asla bulaşmayın. Sorunlu ve kötü bir SSD. Fiyatı sizi aldatmasın. Sürprizbozan: James "Donkey"" Sakın almayın. Sorunlu. Genişletmek için tıkla... ARkadaşlarım memnun kendi bilir. Son düzenleme: 1 Haziran 2020
KennyAceRip dedi: Neden James Donkey Genişletmek için tıkla... hem uygun fiyatlı hemde kaliteli bi cihaz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ama bütçeniz varsa kingston veya samsung UBerk dedi: Bu arada yazılanların arasında bulunan James Donkey SSD'ye asla bulaşmayın. Sorunlu ve kötü bir SSD. Fiyatı sizi aldatmasın. Sürprizbozan: James "Donkey"" Sakın almayın. Sorunlu. Genişletmek için tıkla... ARkadaşlarım memnun kendi bilir.
KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 2 Haziran 2020 #15 Just_BT dedi: Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir cihaz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ama bütçeniz varsa Kingston veya Samsung. Arkadaşlarım memnun kendi bilir. Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlış bilgi verme. James Donkey kaliteli bir ürün değil. Uygun fiyatlı olabilir ama herkes de bir sorun çıkarıyor bu marka.
Just_BT dedi: Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir cihaz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ama bütçeniz varsa Kingston veya Samsung. Arkadaşlarım memnun kendi bilir. Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlış bilgi verme. James Donkey kaliteli bir ürün değil. Uygun fiyatlı olabilir ama herkes de bir sorun çıkarıyor bu marka.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #16 SenSeI011 dedi: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bunu Alabilirsin Bende Almayı Düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Toshiba'dan uzak durun. Sağlık problemi var.
SenSeI011 dedi: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bunu Alabilirsin Bende Almayı Düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Toshiba'dan uzak durun. Sağlık problemi var.