5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 11 Ağustos 2023 #11 464250 dedi: 2.el alırken şu siteden tuşlarda sıkıntı var mı diye bakacaksın çifte tıklama/ basmama falan Key-Test - keyboard test online Check your keyboard in your browser keyboard-test.space Bütçeni kaç TL zorlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, kaliteli olacaksa sen link at. Bende ona göre düşünürüm. 464250 dedi: 2.el alırken şu siteden tuşlarda sıkıntı var mı diye bakacaksın çifte tıklama/ basmama falan Key-Test - keyboard test online Check your keyboard in your browser keyboard-test.space Bütçeni kaç TL zorlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... Alacağım adama yaptırabilir miyim bu testi acaba?
464250 dedi: 2.el alırken şu siteden tuşlarda sıkıntı var mı diye bakacaksın çifte tıklama/ basmama falan Key-Test - keyboard test online Check your keyboard in your browser keyboard-test.space Bütçeni kaç TL zorlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, kaliteli olacaksa sen link at. Bende ona göre düşünürüm. 464250 dedi: 2.el alırken şu siteden tuşlarda sıkıntı var mı diye bakacaksın çifte tıklama/ basmama falan Key-Test - keyboard test online Check your keyboard in your browser keyboard-test.space Bütçeni kaç TL zorlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... Alacağım adama yaptırabilir miyim bu testi acaba?
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 11 Ağustos 2023 #12 DIERYA DK61SE Kablolu %60 Mekanik Klavye, RGB Arkadan Aydınlatmalı, 61 Anti-Gölgelenme Tuşu Kahverengi Dokunsal Anahtarlı Ultra Kompakt Oyun Mini Klavye Windows Dizüstü Bilgisayar PC Oyuncu Daktilo için USB-C https://amzn.eu/d/guPiR0M
DIERYA DK61SE Kablolu %60 Mekanik Klavye, RGB Arkadan Aydınlatmalı, 61 Anti-Gölgelenme Tuşu Kahverengi Dokunsal Anahtarlı Ultra Kompakt Oyun Mini Klavye Windows Dizüstü Bilgisayar PC Oyuncu Daktilo için USB-C https://amzn.eu/d/guPiR0M
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 11 Ağustos 2023 #13 Hocam bana NumLock ve bilek desteği de lazım.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #14 HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyu - PttAVM.com Bu var ama bilek desteği istiyorsan tek şansın o.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyu - PttAVM.com Bu var ama bilek desteği istiyorsan tek şansın o.