400 TL 2TB 7200RPM Seagate HDD alınır mı?

Sagurata

Kilopat
SSD veya HDD modeli
Seagate 2TB 7200RPM
Merhaba. Sistemimde 500 gb ssd var ve haliyle artık yetmiyor. Bugün HDD araştırırken 400 TL'ye seagate 2TB bir harddisk ilanı gördüm. Ürün hiç kullanılmamış. Resimlerini aşağı bırakıyorum. Sanırım bu eski bir harddisk çünkü yanlış bilmiyorsam seagate hddlerin baskıları artık böyle değil. Bu kadar ucuz olması normal mi ve bu harddiskin benim bilgisayarım ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler.

Ne için alacağınıza bağlı gündelik kullanıcının işini görür ama arşiv vs. yapacaksanız kullanmayın WD alın.

Barracuda alınmaz. Kötü modeller. Aşırı sesli çalışıyorlar. HDD uyumludur muhtemelen zaten PC 30 yaşında değilse. WD Blue 2 TB tavsiye ederim.

Oyun için almayı düşünüyordum.
Hocam masaüstü olan her kasaya olur o sorun değil de bence onun yerine çok büyük boyutlu oyunlar oynamıyorsanız 1 TB WD Blue almak daha mantıklı.
300 liraya dediğiniz HDD'den var. Sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…