Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
345₺'ye 650W Sharkoon varken başka arayışa girmeni tavsiye etmem.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
345₺'ye 650W Sharkoon varken başka arayışa girmeni tavsiye etmem.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
linustechtips.com
Maşallah, bomba gibi. Üstüne daha bir ton CW ve fan sesi konusu var.
Bana neden 10 yıl öncesinin ürününü atıyorsun? Donanım değişiyor biliyorsunuz umarım hocam, tekrar söylüyorum “V3” modelinin incelemesini bekliyorum, ne yazık ki bir çok kullanıcının aksine neyi tartıştığımı biliyorum.
@Samotne Ciasteczka hocam yine de benim hatam her şeyden sonra bile alternatifleri varken alınmamalı 75+ bir PSU olması da eksisi ayrıca. Yeni fark etmişim.