mfm_fatih Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 5 22 Mart 2020 #1 400 TL altı alınabilecek (İncehesap ve ütopya hariç) bir klavye arıyorum. Ben Motospeed CK 108 ile Rampage Hydra R6 (RGB'siz modeli) arasında kaldım. Tabi başka daha iyi modeller varsa onları da yazın. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
400 TL altı alınabilecek (İncehesap ve ütopya hariç) bir klavye arıyorum. Ben Motospeed CK 108 ile Rampage Hydra R6 (RGB'siz modeli) arasında kaldım. Tabi başka daha iyi modeller varsa onları da yazın.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #2 410TL'ye CK350 modelimiz var blue switch seviyorsanız. Adeks Store | Profesyonel Oyuncuların Mağazası Üst düzey bilgisayar, laptop ve PS5 kiralama hizmeti Adeks Store'da! www.adeksstore.com Red switch düşünürseniz. Cooler Master CK350 Red Switch Mekanik RGB TR Gaming Klavye - 569,00 TL - Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Cooler Master CK350 Red Switch Mekanik RGB TR Gaming Klavye En İyi Fiyatlarla ve Uygun Ödeme Seçenekleri ile Zoccoshop'da. www.zoccoshop.com
410TL'ye CK350 modelimiz var blue switch seviyorsanız. Adeks Store | Profesyonel Oyuncuların Mağazası Üst düzey bilgisayar, laptop ve PS5 kiralama hizmeti Adeks Store'da! www.adeksstore.com Red switch düşünürseniz. Cooler Master CK350 Red Switch Mekanik RGB TR Gaming Klavye - 569,00 TL - Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Cooler Master CK350 Red Switch Mekanik RGB TR Gaming Klavye En İyi Fiyatlarla ve Uygun Ödeme Seçenekleri ile Zoccoshop'da. www.zoccoshop.com