400 TL AMD A10 7870K Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

M3hm3t_14

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sistemim bu ve buna uygun 4 GB'lık ekran kartı istiyorum. 400 TL bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şunları uygun gördüm. Siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz iki kartta çöp. VRAM'ine aldanmayın. Şu anda 4 GB VRAM gerektiren oyunların yarısını da bu kartlar düzgünce açmaz. Toplam bütçenizin 1.600 olduğunu tahmin ediyorum. Size alternatifim şöyle bir sistemdir.

Zaten sistem bende var ben satın aldım o sistemi. Sistemde sadece ekran kartı yok ve ekran kartı alacağım. Şuan ekran kartı olarak anakartın içindeki 1 GB'lık ekran kartı var. @FireStorm

@GCN Önerdiğiniz kartı alırsam montajını kendim yapabilir miyim ? Veya nerde yaparlar ? Vatan Computer'da yapıyorlar mı? Son olarak benim anakartımın içindeki ekran kartı bi sıkıntı çıkartır mı ?

Kardeşim cep telefonuna şarj aleti takmak kadar kolay ekra kartını anakarta takmak. Eski ekran kartını sökeceksin nazikçe aynı yere yeni ekran kartını takacaksın.

Adamın daha önce ekran kartı olmamış, ekran kartını ilkönce nazikçe sökeceksin diyorsun. Keşke işlemciyi FX alsaydın, şimdi ekran kartı alacaksın ve APU çekirdekleri boşa gidecek. Ama R7 360 Alırsan Dual Graphics yapabilirsin, Hem Cpu hem gpu çekirdeklerini birleştirirsin. Ekran kartını takmak için ilkönce anakart soketindeki klipsi geriye doğru çekiyorsun biraz daha sonra da kartı yerleştirip bastırıyorsun ve kasaya vidalıyorsun bu kadar basit. Sana tavsiyem r7 360'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…