Rival 3'ün click latency değeri 7.5ms iken Viper Mini'nin 2.3ms. Rival 3'ün 60 milyon ömrü olsa da uzun sürede algılama, çift basma sorunu çok sık yaşanan bir olay. Viper Mini'de göremezsin bunu. Switchler sadece yazılan tıklama ömründen ibaret değil.
Ek olarak Rival 3'ün siyah skatezleri bulunurken Viper Mini'de beyaz skatezler bulunuyor. Kıyaslayınca Viper Mini önde her türlü.
Bu saatten sonra indirim değil bindirim olur büyük ihtimal. Her şeyin fiyatı artıyor. Alabilirseniz bir an önce almanızı öneririm. Akakçe'den bakabilirsiniz şu an en ucuz nerede olduğuna. Çoğu yeri gösteriyor.
Bu saatten sonra indirim değil bindirim olur büyük ihtimal. Her şeyin fiyatı artıyor. Alabilirseniz bir an önce almanızı öneririm. Akakçe'den bakabilirsiniz şu an en ucuz nerede olduğuna. Çoğu yeri gösteriyor.
Yarın gidip bir MediaMarkt'tan fareye bakacağım elime falan oturuşuna ona göre sipariş veririm teşekkür ederimbu ülkede ne sabit kalıyor ki her şey artıyor :/
Dostlar MediaMarkt'ta gittim bir sürü mouse baktım Razer'lar falan vardı Viper vs olsun 1 saat denedim elime en güzel oturan en rahat hissettiğim Corsair nightsword oldu fiyatı 899TL'ydi eve geldim baktım değerlendirdim her yerde 1250 1500TL civarıydı dedim fiyatmı yanlış vs ama öyleydi ucuz geldi onu aldım kaskodada kampanya varmış 200TL'den 20TL'ye 2 yıl kasko yaptırdım aldım memnunum teşekkür ederim size de alacak arkadaşlarda mağazaya gidip denesin bence yoksa Viper Mini alacaktım hoşuma gitmedi pek fikirler orada deneyince değişiyormuş sağ olun fikirler için.