ulas yilmaz Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Arkadaşlar hem oyunlarda ses almak için hem de dışarda şarkı dinlemek için güzel gözüken abartısız kalite ve sağlam bir kulaklık önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Arkadaşlar hem oyunlarda ses almak için hem de dışarda şarkı dinlemek için güzel gözüken abartısız kalite ve sağlam bir kulaklık önerir misiniz?
murathandmr Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 QCY T7 güzel ürün, kanka. Hem de çok uygun.
ulas yilmaz Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 murathandmr dedi: QCY T7 güzel ürün, kanka. Hem de çok uygun. Genişletmek için tıkla... olur kankam bakayım bi
murathandmr dedi: QCY T7 güzel ürün, kanka. Hem de çok uygun. Genişletmek için tıkla... olur kankam bakayım bi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 6 Nisan 2021 #4 Görünüş bakımından bu fiyata öyle vaatler veren kulaklık maalesef yok. Oyun için HS50 Pro önerebilirim. Yalnızca müzik içinse Anker Q10.
Görünüş bakımından bu fiyata öyle vaatler veren kulaklık maalesef yok. Oyun için HS50 Pro önerebilirim. Yalnızca müzik içinse Anker Q10.
ulas yilmaz Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 curiousoftech dedi: Görünüş bakımından bu fiyata öyle vaatler veren kulaklık maalesef yok. Oyun için HS50 Pro önerebilirim. Yalnızca müzik içinse Anker Q10. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ama ben hem oyun için hemde abartı olmayacak bi kullaklık arıyorum
curiousoftech dedi: Görünüş bakımından bu fiyata öyle vaatler veren kulaklık maalesef yok. Oyun için HS50 Pro önerebilirim. Yalnızca müzik içinse Anker Q10. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ama ben hem oyun için hemde abartı olmayacak bi kullaklık arıyorum