Başlıkta belirttiğim gibi çıkarılabilir Mikrofon'a sahip, F/P olarak alınabilecek gereksiz ışıklandırma vsnin olmadığı hem günlük kullanımda hem oyunlarda telefon, laptop, masaüstünde kullanabileyim istiyorum.
Sizlerden konu ile ilgili fikirlerinizi vs paylaşmanızı rica edeceğim.
Tronsmart sono kablolu kulak üstü oyuncu kulaklığı, tüm oyunlar cihazları için tasarlanmış 50 mm sürücüye sahip olan Sono, kusursuz oyun deneyimi sunmaktadır. Bilgisayara ve tüm 3.5mm jack girişi olan telefonlara bağlanabilir. Yumuşak kulak üstü pedler, u
www.teknostore.com
Site güvenilir. Kendim kulaklıka ldım ve ilgililer.
Tronsmart sono kablolu kulak üstü oyuncu kulaklığı, tüm oyunlar cihazları için tasarlanmış 50 mm sürücüye sahip olan Sono, kusursuz oyun deneyimi sunmaktadır. Bilgisayara ve tüm 3.5mm jack girişi olan telefonlara bağlanabilir. Yumuşak kulak üstü pedler, u
www.teknostore.com
www.teknostore.com
Hocam kulaklık geldi sahiden cok memnun kaldım da su ses kaydı ıle ılgılı netlik hususunda bikrşey sormak istiyorum sana pm atar msın? Ya da soyle diyeyim, bu Rampage vıdeolarında falan gördüğüm mıkrofonun netlik acısından en stabil ayarı hakkında yardımcı olur musun? Su an bende bu şekilde >