Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. Bilekten oynuyorum bu yüzden hafif bir mouse istiyorum. Parmaklarım uzun elim ortalama ancak normalden küçük olmasını istiyorum öneriniz var mıdır bu fiyata? Bu fiyata olanlar güzel olmaz diyorsanız ne kadar bütçe arttırmalıyım?
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Razer Mini' ye bir bak, düşün derim. 1.5 senedir kullanıyor hem şık sade hemde sağlam bir mause. Düzeltiyorum: Fiyatı baya artmış son baktığımda 350TL'di. Rezar Deathadder V2 mini senin için daha uygun olabilir...
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. Bilekten oynuyorum bu yüzden hafif bir mouse istiyorum. Parmaklarım uzun elim ortalama ancak normalden küçük olmasını istiyorum.
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. Bilekten oynuyorum bu yüzden hafif bir mouse istiyorum. Parmaklarım uzun elim ortalama ancak normalden küçük olmasını istiyorum öneriniz var mıdır bu fiyata? Bu fiyata olanlar güzel olmaz diyorsanız ne kadar bütçe arttırmalıyım?