Arkadaşlar, 400 TL civarı, Red Switch, bilek destekli ve RGB veya en kötü aydınlatmalı klavye arıyorum.
-Philips spk8614.
-Rampage RMK-GX9 pulsar.
-Rampage KB-r95.
-Trust 22983 GXT 890
Bunlar arasında kaldım. Bunlardan başka veya bunlar arasından sizce hangisi ve neden seçmeliyim?
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Eğer artmazsa da GXT 890 da çok iyi bir tercih olur. Buyrun bu da incelemesi.
Yaklaşık 1 aydır Trust GXT 890 Cada klavyesini kullanıyorum. Hem artılarından hem eksilerinden bahsedeceğim. Almayı düşünenlere de bi rehber olur. Artıları; 1) Klavye denildiği gibi mekanik ve bu fiyata böyle kaliteli bi mekanik klavye bulmak cidden zor iş. 2) Tasarımı çok güzel tuşların...
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...
Switchleri daha çok kaliteli ve hissiyatı çok iyi. 500 TL'ye Outemu switchli almak yerine Gateron switch almak daha mantıklı. Garantisi hakkında bir fikrim yok fakat bu ürün daha iyidir.