SlaughterX Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #11 TÇB dedi: Switch'leri daha çok kaliteli ve hissiyatı çok iyi. 500 TL'ye Outemu Switch'li almak yerine Gateron Switch almak daha mantıklı. Garantisi hakkında bir fikrim yok fakat bu ürün daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu an AOC GK500 İle bu klavye arasında kaldım. Dostum attığın klavyenin tuşları Red Switch gibi mi yoksa Blue Switch gibi mi ses çıkartıyor?
TÇB dedi: Switch'leri daha çok kaliteli ve hissiyatı çok iyi. 500 TL'ye Outemu Switch'li almak yerine Gateron Switch almak daha mantıklı. Garantisi hakkında bir fikrim yok fakat bu ürün daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu an AOC GK500 İle bu klavye arasında kaldım. Dostum attığın klavyenin tuşları Red Switch gibi mi yoksa Blue Switch gibi mi ses çıkartıyor?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 26 Aralık 2020 #12 Attığım klavyenin linkine girince oradan istediğiniz switchi seçebilirsiniz.
SlaughterX Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 TÇB dedi: Attığım klavyenin linkine girince oradan istediğiniz Switch'i seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pekala sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim. Ekleyeceğin başka bir şey var mı alacağım siteyle ilgili?
TÇB dedi: Attığım klavyenin linkine girince oradan istediğiniz Switch'i seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pekala sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim. Ekleyeceğin başka bir şey var mı alacağım siteyle ilgili?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 26 Aralık 2020 #14 SlaughterX dedi: Pekala sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim. Ekleyeceğin başka bir şey var mı alacağım siteyle ilgili? Genişletmek için tıkla... 9 dolar daha verip "Trukey Direct Mail" seçerseniz daha erken ve gümrük ödemeden gelecektir size. Yani orada ne yazıyorsa o fiyatı ödeyeceksiniz.
SlaughterX dedi: Pekala sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim. Ekleyeceğin başka bir şey var mı alacağım siteyle ilgili? Genişletmek için tıkla... 9 dolar daha verip "Trukey Direct Mail" seçerseniz daha erken ve gümrük ödemeden gelecektir size. Yani orada ne yazıyorsa o fiyatı ödeyeceksiniz.
SlaughterX Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #15 Anladım o şekilde yapabilirim ama garanti olayı nasıl olacak? Olası bir arıza da ne yapabilirim bir şey bulamadım.
Anladım o şekilde yapabilirim ama garanti olayı nasıl olacak? Olası bir arıza da ne yapabilirim bir şey bulamadım.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 26 Aralık 2020 #16 SlaughterX dedi: Anladım o şekilde yapabilirim ama garanti olayı nasıl olacak? Olası bir arıza da ne yapabilirim bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Garantisi hakkında pek bir fikrim yok. İsterseniz Banggood'un desteğine sorabilirsiniz.
SlaughterX dedi: Anladım o şekilde yapabilirim ama garanti olayı nasıl olacak? Olası bir arıza da ne yapabilirim bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Garantisi hakkında pek bir fikrim yok. İsterseniz Banggood'un desteğine sorabilirsiniz.
selimcan024 Hectopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #17 lütfen saçma sapan ucuz mekanin klavyelere para vermeyiniz 350 tlye Logitech G213 alın yıllarca rahat edersiniz
lütfen saçma sapan ucuz mekanin klavyelere para vermeyiniz 350 tlye Logitech G213 alın yıllarca rahat edersiniz
SlaughterX Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #18 selimcan024 dedi: Lütfen saçma sapan ucuz mekanin klavyelere para vermeyiniz 350 TL'ye Logitech G213 alın yıllarca rahat edersiniz Genişletmek için tıkla... O tercihlerimden biriydi ama sesli olduğu ve mekanik olmadıgını öğrendim.
selimcan024 dedi: Lütfen saçma sapan ucuz mekanin klavyelere para vermeyiniz 350 TL'ye Logitech G213 alın yıllarca rahat edersiniz Genişletmek için tıkla... O tercihlerimden biriydi ama sesli olduğu ve mekanik olmadıgını öğrendim.
selimcan024 Hectopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #19 SlaughterX dedi: O tercihlerimden biriydi ama sesli olduğu ve mekanik olmadıgını öğrendim. Genişletmek için tıkla... mekanik kadar sesli değil ve illaki mekanik olmasına gerek yok bence çok güzel yazı yazılıyor ışıkları çok güzel
SlaughterX dedi: O tercihlerimden biriydi ama sesli olduğu ve mekanik olmadıgını öğrendim. Genişletmek için tıkla... mekanik kadar sesli değil ve illaki mekanik olmasına gerek yok bence çok güzel yazı yazılıyor ışıkları çok güzel
SlaughterX Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #20 selimcan024 dedi: Mekanik kadar sesli değil ve illaki mekanik olmasına gerek yok bence çok güzel yazı yazılıyor ışıkları çok güzel. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim.
selimcan024 dedi: Mekanik kadar sesli değil ve illaki mekanik olmasına gerek yok bence çok güzel yazı yazılıyor ışıkları çok güzel. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim.