Yasirrrrr Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #1 Bana 400 TL civarında red Switch bir klavye lazım Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2020
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Şubat 2020 #2 MSI GK60 modelini öneririm. MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com
MSI GK60 modelini öneririm. MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com
EnesKeser Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #3 Türkçe + büyük Enter tuşu var. Tek eksiği bilek desteğinin olmaması. Cooler Master CK350 RGB Mekanik Oyun Klavyesi - Blue Switch Türkçe | Adeks Store www.adeksstore.com
Türkçe + büyük Enter tuşu var. Tek eksiği bilek desteğinin olmaması. Cooler Master CK350 RGB Mekanik Oyun Klavyesi - Blue Switch Türkçe | Adeks Store www.adeksstore.com
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 13 Şubat 2020 #4 Sylveon dedi: MSI GK60 modelini öneririm. MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Cherry MX tuşlar diğerlerine göre çok daha iyidir. Size katılıyorum.
Sylveon dedi: MSI GK60 modelini öneririm. MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Cherry MX tuşlar diğerlerine göre çok daha iyidir. Size katılıyorum.
Yasirrrrr Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #5 Mümkünse bilek desteği olabilirmi bütçemi biraz aşabilirim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Şubat 2020 #6 Belki indirim ile Corsair K68 RED switch modeli alınabilir. Veya ayrı bir bilek desteği alınabilir ve çoğu klavyenin yanında gelenden daha rahat olur diye düşünüyorum.
Belki indirim ile Corsair K68 RED switch modeli alınabilir. Veya ayrı bir bilek desteği alınabilir ve çoğu klavyenin yanında gelenden daha rahat olur diye düşünüyorum.
adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.002 Çözümler 1 21 Mart 2020 #7 Joseph37 dedi: Cherry MX tuşlar diğerlerine göre çok daha iyidir. Size katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Kişisel bir yorum. Sadece red switchler arasında bir sıralama yapacak olursam Gateron > Cherry Mx > Outemu olarak sıralarım.
Joseph37 dedi: Cherry MX tuşlar diğerlerine göre çok daha iyidir. Size katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Kişisel bir yorum. Sadece red switchler arasında bir sıralama yapacak olursam Gateron > Cherry Mx > Outemu olarak sıralarım.