400 TL çok ses çıkartmayan mekanik klavye önerisi

Bütçe
300-400

Lorem Ipsum

Megapat
Merhaba, FPS oyunları için az ses çıkartan 400 TL'ye kadar ışıklı klavye önerebilir misiniz? Kendim araştırdığım kadarıyla bu fiyat aralığında hep Çin'de üretilen mallara kendi logosunu basıp satan markaların klavyeleri var. Birkaç markalı mekanik klavye buldum ama onlar da Blue Switch. Bildiğim kadarıyla Blue Switch en çok ses çıkaran klavye.

Teşekkürler,

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 400 TL altı şuanda önerebileceğim ve iyi olduğunu düşündüğüm 2 model var ;

- James Donkey (Hiç kullanmadım, memnun olanların sayısı fazla olduğu için attım ve sessiz/mekanik - Black/Brown Switch seçenekleri mevcut, tavsiyem brown switch)

- Gamepower Warlock (Daha önce kullandım ve fiyatına göre çok güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim, red switch olması sessizlik bakımından bir artı ve dediğim gibi kesinlikle f/p ürünü)

Hocam Gamepower, Rampage (ama bunların bile fiyatı uçmuş ne olacak halimiz...), James Donkey gibi markaların red, brown switchli modellerini bulabilirsiniz. Fakat bu gibi markalarda fiyatı düşürmek için kaliteden kısıldığından doğal olarak bir süre sonra yay sesi vb. sorunlar baş gösterebilir bu yüzden bu fiyattaki klavyelerin uzun kullanım testlerini inceleyerek kalite bakımından en iyi klavyeyi seçmeniz benim önerim. Eğer model istyorsanız Gamepower Warlock un adını duydum cevap veren diğer arkadaşım da olduğu gibi.

Switch'in Cherry MX olmaması cok fark ediyor mu?

Switch'in Cherry MX olmaması cok fark ediyor mu?
Switchlerin kaliteleri elbet değişiyor fakat inanılmaz bir fark yok, bu klavyelerdeki switchlerde problem çıkarmaz yani farkını anlamazsınız. Dediğim gibi Gamepower markasını deneyimledim ve daha önce Cherry MX switch'e sahip ürünlerde kullandım, arasında elbet fark var fakat dediğim gibi çok fazla fark etmez.

Ağzı olan konuşmuş. Kesinlikle bu konuda sözü geçen ürünleri tavsiye etmiyorum eğer hala klavye almadıysanız Galax Stealth 03 tavsiye ederim. Neden diyecek olursanız eğer PC'de iseniz "Outemu Switch Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler" adlı makalemi okumanızı tavsiye ederim. Telefondaysanız da birkaç saate link atarım.

Ağzı olan konuşmuş demek yanlış bir tabir olmuş, ben kullandığım üründen bahsediyorum. James Donkey hakkında bilgi sahibi değilim daha önce kullanmadım fakat memnun olan insanlar çoğunluk kısımda olduğu için onu da önerdim. Komiksiniz.

Girin şikayet var a bakın bakalım. Kullananlar memnun muymuş? Öyle Hepsiburada Trendyol'daki bot yorumlara bakarak kalite belirlenmez. Madem ürünler hakkında bilgi sahibi değilsiniz neden tavsiye ediyorsunuz? Dediğim tabirin hala arkasındayım.

Bot yorumlara göre konuştuğumu söylediğim bir yer göremedim. James Donkey hakkında bilgi sahibi olmadığımı fakat memnun olan kullanıcılar olduğunu zaten belirttim, Gamepower markasına gelecek olursak daha önce kullandım evet fiyat bandına göre gayet güzel bir ürün **bence**. Ben kendi şahsi görüşüme göre öneri yaptım, siz beğenir veya beğenmezsiniz fark etmez.

Bende baktığınız yerlerde bot yorumların kullanıldığını belirttim zaten. Ve fikrinizi beğenmedim. Üstüne düzeltme ihtiyacı bulduğum için de böyle bir ithamda bulundum. Hala arkasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…