400 TL E7500 sistem yükseltme

kasgar

Hectopat
400 TL var bende ilk başta GTX 750 Ti almayı düşünüyordum ama bu kapitalist sistemde bir şeye bir kablo olur yok PSU yok o yok bu neyse bu konulara girmeyelim. 250W PSU var yetmeyecek tabii ki sonra sisteme takılabilecek bir kart aradım ve benim tüm araştırmalarıma göre takılabilecek en iyi kart R7 240 şu an modum çok düşük üzgünüm biraz ama neyse sistemim şu an.
Intel Core 2 Duo E7500.
4 GB RAM.
Gigabyte GA G31M ES2l
9500GT.
Sistemim bu acaba 400 TL'yi sisteme eşit mi dağıtayım yoksa ekran kartı mı alayım? 400 TL üstü katiyen olmaz bazı sivri zekalılarda yok şunu tak yok şunu tak demesinler sisteme takılabilir mi buna baktıktan sonra konuşsunlar. Biraz sert oldu bunun için herkesten özür dilerim ama fikirlerinizi alayım bana bir yardımcı olun.
Daha iyi bir kart varsa cevaplarınızı bekliyorum ama sisteme uymasıma dikkat edin.
Tabii ki de eşit bir şekilde dağıtıcaksam ne almalıyım ama olmayacaksa de sert çe olmayacak diğebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…