Trust'a fazla güvendiğimi söylemem ama teşekkürler tavsiye için.Bence bütçenizinde baya altında olan bu olabilir;
Her tuşu driver üzerinden renklerini değiştirebiliyorsunuz,red switch'li iyi bence,benimde almayı düşündüğüm.Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Teşekkür ederim muhtemelen onu alıcam indirim bitmedenİndirim bitmeden MSI GK60 alınmalı.
MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Bence bütçenizinde baya altında olan bu olabilir;
Her tuşu driver üzerinden renklerini değiştirebiliyorsunuz,red switch'li iyi bence,benimde almayı düşündüğüm.Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Logitech membran ve rgb'si bence o kadarda iyi değil.Trust'da dediğim gibi red switch ve rgb'si gerçekten iyi bence,incelemelerde hoşuma gitti yani"Trust".g213 mü gxt 89 mı hocam ?
Logitech membran ve rgb'si bence o kadarda iyi değil.Trust'da dediğim gibi red switch ve rgb'si gerçekten iyi bence,incelemelerde hoşuma gitti yani"Trust".
Yani,belki acıtır ama sırf onun için alınabileceğini sanmıyorum,Medimarkt'da G213'e bakmıştım,pek hoşuma gitmedi,tuş yapıları falan.g213 de bileklik kısmı cok güzel hocam.Diğer trust bileğimizi acıtır mı ?
Yani,belki acıtır ama sırf onun için alınabileceğini sanmıyorum,Medimarkt'da G213'e bakmıştım,pek hoşuma gitmedi,tuş yapıları falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.