400 TL fare tavsiyesi

JDJSI

Hectopat
Makaleler
1
Elimin uzunluğu (orta parmağın başından bileğe kadar) 17 cm civarı, palm şeklinde tutuyorum ve FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla. Ne önerirsiniz? Bütçem 400 TL ama 500'e kadar çıkabilirim, aradaki farka değer derseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse u satın almışsınız galiba memnun musunuz ve bir sorunu var mı?

Satın aldım fakat hâlâ elime ulaşmadı maalesef. Muhtemelen pazartesi-salı günlerinde elime ulaşır. O zaman size bilgi verebilirim. Fakat şu anki bilgilerime dayanarak söyleyebilirim ki; bu mouse içinde iyi bir sensör olan PMW3391'i barındırıyor. Bir de palm grip için yapılmış. Elime ulaşır ulaşmaz sizi bilgilendireceğim. Ayrıca bir adet de inceleme konusu yaparım.

Elimin uzunluğu (orta parmağın başından bileğe kadar) 17 cm civarı, palm şeklinde tutuyorum ve FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla. Ne önerirsiniz? Bütçem 400 TL ama 500'e kadar çıkabilirim, aradaki farka değer derseniz.

Mouse u satın almışsınız galiba memnun musunuz ve bir sorunu var mı?
Hocam mouse elime ulaştı. Bugün teslim aldım 3 saattir falan kullanıyorum. RGB konusunda çok zengin olduğunu söyleyebilirim. Bir de büyük eller için çok iyi. Palm grip için biçilmiş kaftan. Ben genellikle Minecraft PvP sunucularında oynadığım için çok beğendim. Bazı tıklama şekillerine uygun olmadığını söyleyebilirim. Mesela butterfly click yapılamıyor. Tıklama tuşlarının genişliği 3 cm. Biraz küçük. Fakat sağ ele çok iyi oturuyor. Ayrıca uygulaması çok iyi.
Eğer Ironclaw'i beğenmezseniz kesinlikle bunu öneririm. Yakında Ironclaw'in incelemesini yapacağım. Ona göre karar verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı