400 TL gamepad önerisi

Rica ederim. İyi oyunlar.

Hocam az önce birkaç kişi ile görüştüm satın almak istediğim F710'lar için fakat, Windows 10 yeni Update geldi diyorlar ve bu Update'lerden sonra PC'ler görmemeye başladı diyor 2-3 kişi söyledi bunu farklı farklı ne yapmalıyım sende böyle bir sıkıntı var mı?

Benim sürüm güncel ve herhangi bir sıkıntı yok. Sizde oluşursa desteğe yazın Logitech yardımcı olur.

Hayır bende böyle bir problem yok. Windows'um güncel ve kullanabiliyorum.

Hayır bende böyle bir problem yok. Windows'um güncel ve kullanabiliyorum.
Hocam mediamarkt üzerinde 340TL ye gördüm alsam mı sence parasının hakkını verir mi f710 one kolu alcaktım 2.el herkes yan çizdi ne dersin üzermi bu cihaz beni ?

Hocam mediamarkt üzerinde 340TL ye gördüm alsam mı sence parasının hakkını verir mi f710 one kolu alcaktım 2.el herkes yan çizdi ne dersin üzermi bu cihaz beni ?
Dediğim gibi bu gamepad üzmez. En azından beni hiç üzmedi. Bana sorarsan kol gayet de sağlam. Fiyat konusu ve 2.el sana bağlı.

Dediğim gibi bu gamepad üzmez. En azından beni hiç üzmedi. Bana sorarsan kol gayet de sağlam. Fiyat konusu ve 2.el sana bağlı.

Çok teşekkür ederim bugün nasipse alacağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…