Merhaba! Fareler hakkında hiçbir şey bilmiyorum bu yüzden size soruyorum. Ben önceden Rampage SMX-R1 oyuncu Mouse'unu kullanıyordum ve gayet de rahattım. Bu yüzden boyutları Rampage SMX-R1'a benzeyen bir mouse önerirseniz çok mutlu olurum fakat bu boyutlarda olmayan bir oyuncu fareyi olursa da olur. Bütçem 5-10 lira aşılabilir. Peki 400 TL bütçeyle en iyi ve kaliteli oyuncu fareyi hangisidir? Teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Razer DeathAdder V2 iyidir, istediğiniz gibi sanırım. Fiyatını hatırlamıyorum da ikinci eline de bakabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa minisine de bakabilirsiniz, dediğim gibi DeathAdder V2'nin fiyatını hatırlamıyorum.
En ucuz Corsair M55 RGB Pro CH-9308011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair M55 RGB Pro CH-9308011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 297,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba! Fareler hakkında hiçbir şey bilmiyorum bu yüzden size soruyorum. Ben önceden Rampage SMX-R1 oyuncu Mouse'unu kullanıyordum ve gayet de rahattım. Bu yüzden boyutları Rampage SMX-R1'a benzeyen bir mouse önerirseniz çok mutlu olurum fakat bu boyutlarda olmayan bir oyuncu fareyi olursa da olur. Bütçem 5-10 lira aşılabilir. Peki 400 TL bütçeyle en iyi ve kaliteli oyuncu fareyi hangisidir? Teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Viper Mini daha iyi. M55 daha ağır, malzeme kalitesi daha kötü, skatezleri daha kötü, click latency değeri daha geç, sensörü daha kötü vesaire. Neredeyse daha iyi olduğu bir yanı yok.
Asıl önemli olan Viper Mini elinize uyacak mı? Ayrıca DA V2 Mini ile Viper Mini arasında neredeyse 75TL fark var ve iki mouse'un arasındaki asıl fark estetik. DA V2 Mini de tercih edebilirsiniz.
Viper Mini daha iyi. M55 daha ağır, malzeme kalitesi daha kötü, skatezleri daha kötü, click latency değeri daha geç, sensörü daha kötü vesaire. Neredeyse daha iyi olduğu bir yanı yok.
Asıl önemli olan Viper Mini elinize uyacak mı? Ayrıca DA V2 Mini ile Viper Mini arasında neredeyse 75TL fark var ve iki mouse'un arasındaki asıl fark estetik. DA V2 Mini de tercih edebilirsiniz.
Viper Mini'nin elime uyacağından eminim. Bir internet sitesinde karşılaştırıyorlardı DA V2 Mini ve Viper Mini'yi. Oraya göre DA V2 Mini'yi eledim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.