400 TL GTX970 için monitör tavsiyesi

Qwerty delisi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi geceler. Başlıktaki fiyatlara 21" ve üstü monitör arıyorum. Çok beklentim yok, kart heba olmasın diye alıyorum monitörü bu monitördümde sadece vga girişi var. Önemli olan detaylar HDMI, display port veya gtx 970 in desteklediği DVI-I girişinin olması (şunlar yani
şunlardan yane.PNG
)
Tepkime süresi düşük olmalı oyun için alıyorum tabiki bu fiyata göre. Tutup da 10ms yi geçmese yeter(hoş pek anlamıyorum ama bu değer çok fazla sanırım, neyse geçmesin yeter). Benim gözüme bu ilişti ( Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar ) . Daha da tavsiyeleriniz varsa bekliyorum dönüştürücü kullanmak istemiyorum. İyi geceler teşekkürler.

AOC E2262Vw ve MSI GTX970 Kullanıcısıyım. kesinlikle fiyatına göre alınabilecek mükemmel bir cihaz. Tasarımı ve özellikleri (fiyatına göre) çok güzel. Başka bir modele bakmayın derim. 2 Ay araştırdım ve bunu aldım,pişman değilim. Tek kötü yanı monitörün driverını kurduktan sonra beyazlarda sararma oluyor fakat driverı devre dışı bırakınca bu problem çözülüyor.

Meselem tatmin edilmek değil ki, ben bu pc yi zaten ileride SLI için upgrade edeceğim. Şuan tek istediğim gtx 970'in performansını düşürmeyecek orta kalite bir monitör, yahu sadece dvi veya hdmi girişi olsa bile yeter diyorum.

Gtx 970 gibi bir ekran kartını HDMI veya dısplay ile bağlamanı tavsiye ederim ki
o bütceyede o girişe sahip monitör yok :)

Bakın beyler, dediklerinizi anlıyorum ve gtx 970 in hakettiği monitörü kesinlikle kestirebiliyorum, bunlar değil, evet. Ancak bahsettiğim gibi
şuan buhrandayım. Bir yerlerden 385 lira topladım, kazandım. 1.910 tl laptopumun iadesi sonucu gelecek, edermi 2295,hadi 2300. Tüm bunların dışında darboğaz yapmaması için bir işlemciye ihtiyacım var elbette, i5 4590 seçtim, ee anakart uyumlu değil hadi onu da 2. el temiz alıyorum bu hafta. i5 4590 650tl, anakart 100 tl tam 750 tl gidiyor, 2300-750=1550 kalıyor. Asus strix modelini alacağım 1382 lira 1550-1390=160 tl kalıyor. Geri kalan paranın gelip gelmeyeceği bile belli değil. Geceleri uyuyamıyorum bunun yüzünden. Neden acele ediyorsun derseniz, teknoloji ürünlerine zam geliyor çok yakında şimdi almaz isem hiç alamam. Konuyu açmamın tek nedeni belki biyerlerden uygun monitör çıkarda onu alırım idi. Yani arkadaşlar, bende biliyorum bunların çok uyumlu olmadığını, ama el mecbur. Ekran kartından taviz veremem düşürmeyeceğim. Monitörü ekran kartından 1 ay sonra alabilirim ama onun içinde vga dönüştürücüsünün işe yarayıp yaramayacağını merak ediyorum, kimse cevaplamadı. Varmı bilen @Bilgehan Demirkaya @Heulse

not: Bahsettiğim zam Elektronik ürünlere zam yolda - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Konu baya eski ama merak ettim hocam naptınız aldınız mı? 🙂
Aldığı üründen aşırı şekilde memnun olsa dahi bu ürünler artık eski. 2017 / 2018 modeller dahi piyasada bulunmuyor ve çoğu model alınası değil.
Ek olarak kullanıcı en son 2014'te aktif olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı