400 TL Güç Kaynağı Tavsiyesi

sneaks

Kilopat
Merhabalar sistemim tam olarak şu şekilde

• AMD Ryzen 3 2200G
  • MSI B450M PRO-M2
  • CORSAIR Vengeance 8GB 3000MHZ
  • GIGABYTE GTX 1050 Ti
  • Dark N10 kasa
Sistemimde SSD ve HDD de mevcut. Bu sisteme 300-400 TL Civarı mümkünse kabloları sökülebilen ya da kablo yönetimi iyi olan güç kaynağı önerir misiniz? Sessiz olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler...

Bu fiyata modüler biraz zor, FSP Hydro 600W öneririm ben de, kabloları çıkmıyor fakat kablo yapısı düz şekilde olduğu için kablo yönetimi nispeten diğer ürünlere göre daha iyi. Gayet sessiz çalışıyor, yük durumuna göre fanları kendisi ayarlıyor, 600W fazlasıyla yeterli olduğu içinde sessiz çalışacaktır. Kablo sayısı çok fazla ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Bu fiyata modüler biraz zor, FSP Hydro 600W öneririm ben de, kabloları çıkmıyor fakat kablo yapısı düz şekilde olduğu için kablo yönetimi nispeten diğer ürünlere göre daha iyi. Gayet sessiz çalışıyor, yük durumuna göre fanları kendisi ayarlıyor, 600W fazlasıyla yeterli olduğu içinde sessiz çalışacaktır. Kablo sayısı çok fazla ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Teşekkür ederim ileride ikinci bir ram , optik okuyucu vs. ekleme durumunda 600W yeterli olacak mıdır ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı