400 TL iPhone 14 Pro Max kılıf önerisi

benozi

Picopat
Daha fazla  
Bütçe 300-500 TL, dayanıklı kılıf arıyorum. Hangi markaları önerirsiniz? Cam ve kılıf bundleları da olur.

Fiyat bilemiyorum ama marka olarak, Spigen, Baseus gibi markalara bakabilirsiniz.

Bursa güzel kılıflar var fakat bütçenizi aşıyor biraz. iPhone 14 Pro Max

Amazon'da fiyatlar daha uygun bu arada orada da güzel modeller var.

Şefaf kılıf almayı düşünüyorum ama sararması biraz sıkıntı gibi geliyor. Apple orijinal sıkıntı çıkarmaz ama 1000TL+ o da i. Spigen şefaf kullanan varsa nasıl ve sararıyor mı?

Şefaf kılıf almayı düşünüyorum ama sararması biraz sıkıntı gibi geliyor. Apple orijinal sıkıntı çıkarmaz ama 1000TL+ o da i. Spigen şefaf kullanan varsa nasıl ve sararıyor mı?

Apple kılıfı alırsanız sararınca değiştiriyorlar diye biliyorum. Garantisi devam ediyorsa.

Apple kılıfı alırsanız sararınca değiştiriyorlar diye biliyorum. Garantisi devam ediyorsa.

Şefaf kılıflar güzel koruyor mu? Bana çok güvenli hissi vermiyor ama görünümü güzel oluyor bir de telefonun rengini Deep Purple aldım o yüzden şefaf istiyorum.

Apple MagSafe şefaf kılıf, buff 5D ekran koruyucu alacağım. Önerileriniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…