400 TL İşlemci Anakart ve CPU Fan Önerisi

Daha fazla  
Konum gayet basit. Benim aklımda i3 3220, H61 anakart, AEROCOOL VERKHO 2 var. Size göre bu fiyata daha iyi parçalar alınabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E5450 i7 2600 ile kafa kafa gidiyor nerdeyse GTX 750 Tİ da. Ve benim dediğim işlemci 90 anakart 110TL olsa 200 TL yarı fiyatına daha iyi performans. i5 2400 alınca sistem süper hızlı olmayacak intel 9. nesil gelecekken 2. nesil almaktansa daha ucuza aynı işlevli olanı almanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E5450 i7 2600 ile kafa kafa gidiyor nerdeyse GTX 750 Tİ da. Ve benim dediğim işlemci 90 anakart 110TL olsa 200 TL yarı fiyatına daha iyi performans. i5 2400 alınca sistem süper hızlı olmayacak intel 9. nesil gelecekken 2. nesil almaktansa daha ucuza aynı işlevli olanı almanı öneririm.

Sen tamamiyle ordan burdan topladığın bilgilerle konuşuyorsun. E5450 modeline gtx 1070 tak bakalım taşıyacak mı? GTX 750 Tİ modelini tabiki rahatlıkla besler.

Gönderdiğin parçalar hoşuma gitti. Ancak galiba bu işlemcininde fanı yok. :LOL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı