5 571923 Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 256 9 Ekim 2022 #1 Merhaba, benim eski bilgisayarimin soğutucusunu açarken anakarta tutunan yerlerini kırdım. Onun yerine alabileceğim 300 400 TL civari CPU cooler önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Merhaba, benim eski bilgisayarimin soğutucusunu açarken anakarta tutunan yerlerini kırdım. Onun yerine alabileceğim 300 400 TL civari CPU cooler önerir misiniz?
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 737 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Hocam üzmez. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Hocam üzmez.
5 571923 Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 256 9 Ekim 2022 #3 BeyazXtrail dedi: Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Hocam üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
BeyazXtrail dedi: Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri Snowman X6 Mavi İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Hocam üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 737 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 Silinen üye dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hatta hocam 3-4 yıllık bir overclock edilebilen işlemciniz varsa OC de yapabilirsiniz az da olsa
Silinen üye dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hatta hocam 3-4 yıllık bir overclock edilebilen işlemciniz varsa OC de yapabilirsiniz az da olsa