V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #1 Bir kriterim var, o da İtopya'da satilsin. Yoksa alamam. Bir arkadaş önermişti ama İtopya'da yoktu o kasa. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
Bir kriterim var, o da İtopya'da satilsin. Yoksa alamam. Bir arkadaş önermişti ama İtopya'da yoktu o kasa.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Temmuz 2020 #2 Neden İtopya? Aradığınız paraya İtopya'da bu var: POWER BOOST X-58 RGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Neden İtopya? Aradığınız paraya İtopya'da bu var: POWER BOOST X-58 RGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 23 Temmuz 2020 #3 Neden illaki İtopya? GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3030B ITOPYA'da. www.itopya.com GAMEBOOSTER GB-G3060B RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GAMEBOOSTER GB-G3060B RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3060B ITOPYA'da. www.itopya.com SHARKOON RGB FLOW Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA SHARKOON RGB FLOW Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile FLOW-RGB ITOPYA'da. www.itopya.com
Neden illaki İtopya? GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3030B ITOPYA'da. www.itopya.com GAMEBOOSTER GB-G3060B RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GAMEBOOSTER GB-G3060B RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3060B ITOPYA'da. www.itopya.com SHARKOON RGB FLOW Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA SHARKOON RGB FLOW Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile FLOW-RGB ITOPYA'da. www.itopya.com
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 23 Temmuz 2020 #4 İtopya'dan o fiyata iyi bir kasa almak çok zor, biraz daha ekleyip Corsair 275R Airflow alabilirsin. Yoksa anca Power Boost gibi markalar alabilirsini, oda bu olabilir. POWER BOOST X-58 RGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA POWER BOOST X-58 RGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JBST-X58 ITOPYA'da. www.itopya.com
İtopya'dan o fiyata iyi bir kasa almak çok zor, biraz daha ekleyip Corsair 275R Airflow alabilirsin. Yoksa anca Power Boost gibi markalar alabilirsini, oda bu olabilir. POWER BOOST X-58 RGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA POWER BOOST X-58 RGB TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JBST-X58 ITOPYA'da. www.itopya.com
M mahmut d Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 80 23 Temmuz 2020 #5 Teknobiyotik'ten Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik pazartesi günü aldım salı günü Antalya'ya geldi çok ta memnun kaldım tavsiye ederim.
Teknobiyotik'ten Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik pazartesi günü aldım salı günü Antalya'ya geldi çok ta memnun kaldım tavsiye ederim.
V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #6 Önerileriniz için teşekkürler ban yemiştim cevap veremedim MSI 100M kasa nasıl sizce? valid123 dedi: Önerileriniz için teşekkürler ban yemiştim cevap veremedim MSI 100M kasa nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA butceyi artırdim birikmiş paramdan aldım huuuu. valid123 dedi: Önerileriniz için teşekkürler ban yemiştim cevap veremedim MSI 100M kasa nasıl sizce? MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA butceyi artırdim birikmiş paramdan aldım huuuu. Genişletmek için tıkla... 500lira yeni butcem. 267345 dedi: Neden illaki İtopya? Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Neden İtopya? Genişletmek için tıkla... Ikisininde cevabı belli ucuz ve güvenilir bazı modeller olmuyor o ayrı yer ama ben orada aradığım sadece birkaç ürün bulamadım başka ne alabilirim derken daha iyisini buldum böyle güzellikleri oldu bana hem.
Önerileriniz için teşekkürler ban yemiştim cevap veremedim MSI 100M kasa nasıl sizce? valid123 dedi: Önerileriniz için teşekkürler ban yemiştim cevap veremedim MSI 100M kasa nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA butceyi artırdim birikmiş paramdan aldım huuuu. valid123 dedi: Önerileriniz için teşekkürler ban yemiştim cevap veremedim MSI 100M kasa nasıl sizce? MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA butceyi artırdim birikmiş paramdan aldım huuuu. Genişletmek için tıkla... 500lira yeni butcem. 267345 dedi: Neden illaki İtopya? Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: Neden İtopya? Genişletmek için tıkla... Ikisininde cevabı belli ucuz ve güvenilir bazı modeller olmuyor o ayrı yer ama ben orada aradığım sadece birkaç ürün bulamadım başka ne alabilirim derken daha iyisini buldum böyle güzellikleri oldu bana hem.