400 TL Kasa Tavsiyesi

Darquaz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, teknolojiyle aram çok iyi değil bu yüzden Technopat sosyalde bir çok arkadaştan yardım aldım sağ olsunlar.

İçinde fan olup soğutma sistemi iyi olan bir kasa arıyorum. Elimde kullanabileceğim bir fan yok fakat "Cooler Master MWE 400W 80 Plus 120mm" psu ya sahibim.

Eski konulara göz attım fakat gözüme çarpan bu var Aerocool QS240 kasa . Fiyatı ve içinde iki adet fan oluşu hoşuma giden yanı fakat kasanın "Micro-ATX" oluşu kafamda soru işareti bıraktı çünkü bilgisayar parçalarımın uyumlu olup olmayacağını bilmiyorum.

Sistemim özet olarak şu şekilde:
i3-8100 işlemci, Asus PRIME H310M-D anakart, Sapphire 570 pulse ITX 4GB ekran kartı, 2400 MHz gskill 8GB ram

Okuduğunuz ve yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu kasayı alın.

Sistemin kasayla uyumlu fakat önermem. İleride sistem yükseltme işine girdiğin zaman yetersiz gelecektir. Fiyatı olarak bakıyorsak olaya bütçe dahilinde belki tercih edilebilir fakat önermiyorum.

Phanteks P300

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı