Kronik sorunlu diyolar bide tek renk![]()
Redragon K552 Kumara Kırmızı Switch Mechanical Gaming Keyboard TKL Rainbow Fiyatı
REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Kronik sorunlu diyorlar bir de tek renk.
Yay sesi ileride tuş basmama diyolar ama başka bi alternatif varmidirKronik bir sorunu yok.
Yay sesi ileride tuş basmama diyorlar ama başka bir alternatif var midir?
Red Switch başka bir alternatifi yok. Blue isterseniz K553 ve K568’e bakabilirsiniz. Yarı mekanik isterseniz MK110 bakabilirsiniz. Daha ucuz membran isterseniz K512’ye bakabilirsiniz.Yay sesi ileride tuş basmama diyolar ama başka bi alternatif varmidir
Mk110 düşün düm de oyun ici tepkime süresi mekanik de daha hizli oluyor o yüzden mekanik ses çikartmiyacak sağlam klavye ariyorumRed Switch başka bir alternatifi yok. Blue isterseniz K553 ve K568’e bakabilirsiniz. Yarı mekanik isterseniz MK110 bakabilirsiniz. Daha ucuz membran isterseniz K512’ye bakabilirsiniz.
Hyperx alloy core alinirmi sence mekanim değil ama oyun ici nasil dir ?Yay sesi her klavyede olabiliyor zaten genel olarak bir tuş basmama sorunu yok ama illa olmayacak diye bir şey de yok başka bilmiyorum bu fiyata.
Hyper X kalitelidir. Ama bir kaç kişi cızırtı sorunu yaşamış. Kronik olduğunu sanmıyorum.Mk110 düşün düm de oyun ici tepkime süresi mekanik de daha hizli oluyor o yüzden mekanik ses çikartmiyacak sağlam klavye ariyorum
Hyperx alloy core alinirmi sence mekanim değil ama oyun ici nasil dir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.