400 TL klavye önerisi

Bütçe
300 400 tl

DRRİİİ

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün sonra bitecek Trendyol kuponum var. O yüzden linkleri Trendyol'dan atarsaniz sevinirim. Öncelik Red swich kronik sorunlu klavye atmayin lütfen. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Red Switch başka bir alternatifi yok. Blue isterseniz K553 ve K568’e bakabilirsiniz. Yarı mekanik isterseniz MK110 bakabilirsiniz. Daha ucuz membran isterseniz K512’ye bakabilirsiniz.
Mk110 düşün düm de oyun ici tepkime süresi mekanik de daha hizli oluyor o yüzden mekanik ses çikartmiyacak sağlam klavye ariyorum
Yay sesi her klavyede olabiliyor zaten genel olarak bir tuş basmama sorunu yok ama illa olmayacak diye bir şey de yok başka bilmiyorum bu fiyata.
Hyperx alloy core alinirmi sence mekanim değil ama oyun ici nasil dir ?

Mk110 düşün düm de oyun ici tepkime süresi mekanik de daha hizli oluyor o yüzden mekanik ses çikartmiyacak sağlam klavye ariyorum

Hyperx alloy core alinirmi sence mekanim değil ama oyun ici nasil dir ?
Hyper X kalitelidir. Ama bir kaç kişi cızırtı sorunu yaşamış. Kronik olduğunu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı