400 TL klavye önerisi

Bütçe
300 400 tl
Hyper X kalitelidir. Ama bir kaç kişi cızırtı sorunu yaşamış. Kronik olduğunu sanmıyorum.
Ya k552 alicam ama ürün tek renk birde kararsiz kaldim ilerde sorun olurmu diye hyper x de mekanik değil ama cizirti nasil bi cizirti sorunu anlamadim

MK110 düşün düm de oyun ici tepkime süresi mekanik de daha hizli oluyor o yüzden mekanik ses çikartmiyacak sağlam klavye ariyorum.

HyperX alloy Core alınır mı sence mekanim değil ama oyun ici nasıldir?

Alınır.

Mekanik istiyorsan K552 membran istiyorsan hyperx
Sağol da redragon yeni bi marka ya çok bilindik değil biraz sıkıntı çıkarir diye düşünüyorum hyperx de bilemedim kafam allak bullak oldu hangisi daha cok gidee acaba

Sağ ol da Redragon yeni bir marka ya çok bilindik değil biraz sıkıntı çıkarir diye düşünüyorum HyperX de bilemedim kafam allak bullak oldu hangisi daha cok gidee acaba.

Kafanızı kim karıştırdı bilmiyorum ama Redragon gayet kaliteli bir marka içiniz rahat olsun.
Sağ ol da Redragon yeni bir marka ya çok bilindik değil biraz sıkıntı çıkarir diye düşünüyorum HyperX de bilemedim kafam allak bullak oldu hangisi daha cok gidee acaba.

HyperX biraz daha uzun gider gibi.

BGRATON kodu ile indirim alabilirsiniz.

Toplam 511 liraya brown switchli versiyonunu buıgün aldım. Turkey Direct Mail ile. Ortalama ne kadarda elimde olur bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…