400 TL klavye önerisi

Sezergumus

Hectopat
Daha fazla  
400 TL civarına mekanik klavye arıyorum duruma göre bütçemi 500 TL'ye de çıkarabilirim. Önerilerinizi bekliyorum uzun süre kod yazıyorum ve FPS ve MOBA oyunları oynuyorum. Kullanımı rahat bir klavye arıyorum.

Eğer onu da istemiyorsanız fiyat performansı açısından iyi bir klavyedir.Detaylar linkte ektedir.

Red Switch tercihim olur, tek yaşamıyorum.

Bu modelin iyi olan özelliği nedir? Switchinin markasını biliyor musunuz?
Siz mekanik istiyormuşsunuz o klavye mekanik hisli bir klavye ama yeni linkteki tamamen mekaniktir.

HP markalı olanda kırmızı mekanik Switch'ler yazıyordu. Mekanik değil mi?

HP markalı olanda kırmızı mekanik Switch'ler yazıyordu. Mekanik değil mi?
Klavye mekanik hisli bir klavye dikkatli bakarsanız ürün açıklamasında klavye tipi yazmaktadır.Genelde o şekilde pazarlama taktiği yaparlar ama klavyeden bir tuş alıp içine bakarsanız boştur.

Trust GXT 890 Cada kullanıyorum memnunum. Fiyat/perfornans olarak iyi bir mekanik klavye. Bir bakın isterseniz .

Forumda genel olarak Rampage markası önerilmemiş, onun yerine Cooler Master CK350 önerilmiş.

Trust GXT 890 Cada kullanıyorum memnunum. Fiyat/perfornans olarak iyi bir mekanik klavye. Bir bakın isterseniz .

Antik Yunan da Hermes'ün simgelediği mükemmel klavye.
Forumda genel olarak Rampage markası önerilmemiş, onun yerine Cooler Master CK350 önerilmiş.

Ben bir aralar Rampage kullanıyordum ve gayet memnundum ama yine de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…