Birkaç hafta önce 423₺ ye trendyol dan Logitech G213 aldım herkes çok fazla kronik sorunu olduğnu belirtiyordu. Korka korka aldım ama şuan gayet memnunum bir sıkıntısının da görmedim tavsiye ederim.
Birkaç hafta önce 423₺ ye Trendyol'dan Logitech G213 aldım herkes çok fazla kronik sorunu olduğunu belirtiyordu. Korka korka aldım ama şu an gayet memnunum bir sıkıntısının da görmedim tavsiye ederim.
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.052,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 883,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ufak fikrim yok piyasadan uzağım aldığımdan beri (1 yıl olacak) akakçeden kontol edin ama ben hep incehesap'ta en ucuza gördüm o klavyeyi ben de oradan aldım.
Rampage Kb-rx77 Runner Siyah Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.