Mahir Ali Demirci Kilopat Katılım 30 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #1 Logitech G103 ve Logitech G230 Bu iki ekipmanı kullanan arkadaşlar önerir misiniz? 400 liralık bir bütçem var ve klavye kulaklık önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Logitech G103 ve Logitech G230 Bu iki ekipmanı kullanan arkadaşlar önerir misiniz? 400 liralık bir bütçem var ve klavye kulaklık önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 30 Mart 2017 #2 Amazon.com: LOGITECH G430 DTS Headphone: X and Dolby 7.1 Surround Sound Gaming Headset (981-000536): Electronics EVEREST RAMPAGE Hydra R6 Siyah USB Aydınlatmalı Gaming Pro Q Multimedia Mekanik Klavye En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da (Blue Switch'li. Gürültülü bir kullanımı olur onu söyleyeyim.) Normalde Everest marka önermezdim ama incelemelerden izlediğim kadarıyla fena bir klavye değil. İkisi kargo dahil 430 ₺ gibi bir fiyat yapıyor.
Amazon.com: LOGITECH G430 DTS Headphone: X and Dolby 7.1 Surround Sound Gaming Headset (981-000536): Electronics EVEREST RAMPAGE Hydra R6 Siyah USB Aydınlatmalı Gaming Pro Q Multimedia Mekanik Klavye En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da (Blue Switch'li. Gürültülü bir kullanımı olur onu söyleyeyim.) Normalde Everest marka önermezdim ama incelemelerden izlediğim kadarıyla fena bir klavye değil. İkisi kargo dahil 430 ₺ gibi bir fiyat yapıyor.
P PcExpert Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 411 1 Nisan 2017 #3 Bu ikili daha iyi olur. Logitech G105 Aydınlatmalı Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Kingston Hyperx Cloud Core Pro Khx-hscc-bk-br Gaming Kulaklık GittiGidiyor'da 267388295
Bu ikili daha iyi olur. Logitech G105 Aydınlatmalı Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Kingston Hyperx Cloud Core Pro Khx-hscc-bk-br Gaming Kulaklık GittiGidiyor'da 267388295
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #4 Mahir Ali Demirci dedi: Logitech G103 ve Logitech G230 Bu iki ekipmanı kullanan arkadaşlar önerir misiniz? 400 liralık bir bütçem var ve klavye kulaklık önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cooler Master MasterPulse tavsiye ederim. Gövdesi alüminyum ve kafa bandını tutan kablolar çelik, kulaklığın yanlarından bass ayarını yapabiliyorsunuz. Bayilerimizde 310 TL civarı satılıyor. İstanbuldaysanız bayilerimizde deneyebilirsiniz. inceleme linkleri; Cooler Master Türkiye Cooler Master: MasterPulse
Mahir Ali Demirci dedi: Logitech G103 ve Logitech G230 Bu iki ekipmanı kullanan arkadaşlar önerir misiniz? 400 liralık bir bütçem var ve klavye kulaklık önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cooler Master MasterPulse tavsiye ederim. Gövdesi alüminyum ve kafa bandını tutan kablolar çelik, kulaklığın yanlarından bass ayarını yapabiliyorsunuz. Bayilerimizde 310 TL civarı satılıyor. İstanbuldaysanız bayilerimizde deneyebilirsiniz. inceleme linkleri; Cooler Master Türkiye Cooler Master: MasterPulse