400 TL kulaklık önerisi

androgo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce hangi kulaklığı almalıyım? Ya da sizin önerileriniz nelerdir? Önceki konumda diğer ekipmanları bulmuştum ama kulaklığı biraz daha araştırdım. Şu an düşündüklerim bunlar. Lütfen çok iyi olmadığı sürece 400TL'yi geçmesin, 450TL zorlarım ama büyük ihtimal alamam.

HyperX Cloud Stinger Core for PC

Rampage Drop Plus (Genel olarak Rampage sevmem ama kulaklık iyi geldi)

Cooler Master CH321

Drop Plus. Nokta.

CH321 stokta yok, Stinger Core'un indirimi bitti.

Drop Plus. Nokta.

Hocam bana da siz aldırdınız :D. Kargomu gözüm dışarda bekliyorum.

Drop Plus. Nokta.

Teşekkür ederim, Drop Plus alacağım inşallah sorun çıkmaz :)

Ben logo basılmamış halini kullanıyorum. Gayet memnunum mikrofonundan ve ses kalitesinden. Çok yüksek bir ses ve bassları çok iyi veriyor.

Ses kartı olduğundan da A320'nin çöp ses kartı yüzünden dip ses problemi yaşamıyorum. :D

Ben logo basılmamış halini kullanıyorum. Gayet memnunum mikrofonundan ve ses kalitesinden. Çok yüksek bir ses ve bassları çok iyi veriyor.

Ses kartı olduğundan da A320'nin çöp ses kartı yüzünden dip ses problemi yaşamıyorum. :D.

Hocam Drop Plus'ın logo basılmamış hali dediğiniz kulaklık Eksa E900 sanırım. Drop Plus ile farkları var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı