400 TL laptop soğutucu önerisi

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
400 TL'ye kadar bütçem var. İyi soğutan bir laptop soğutucusuna ihtiyacım var. Ne önerebilirsiniz?

Geçen sene arkadaşıma "Fns-9999b" almıştık memnun kaldı inceliyebilirsiniz 4.2/5 yıldızlı bir ürün. Şuan fiyatı 319₺

Geçen sene arkadaşıma "Fns-9999b" almıştık memnun kaldı inceliyebilirsiniz 4.2/5 yıldızlı bir ürün. Şu an fiyatı 319₺

Aklımda bu vardı hocam galiba bunu alacağım ama bu ve Rampage snowy arasında kaldım. Onun LED'li olması + sı var tabii.

Aklımda bu vardı hocam galiba bunu alacağım ama bu ve Rampage snowy arasında kaldım. Onun LED'li olması + sı var tabii.

Frisby marka alacaksanız aldığınız soğutucular bir işe yaramayacak adam gibi termal macun bakımını yapın.
İlla alacağım kardeşim diyorsan;

Soğutuculara boş yere para vermeyin hiçbir halta yaradıkları yok. En iyisi kaliteli termal macun ile iyi bir bakım yapmak.

Hocam aslında bir süre kullandım normalde benim makine çayır cayır yanıyor onu acmadigimda açınca bayağı serinliyordu bozuldugu için şimdi daha iyi bir şey almak istiyorum kullandığım 30 TL'lık bir şeydi.

Hocam aslında bir süre kullandım normalde benim makine çayır cayır yanıyor onu acmadigimda açınca bayağı serinliyordu.

Sıcaklık testi yaptınız mı? Serinliyor demenizden kasıt umarım "kasayı elleyince gayet serindi" gibi bir şey değildir.

Soğutuculara boş yere para vermeyin hiçbir halta yaradıkları yok. En iyisi kaliteli termal macun ile iyi bir bakım yapmak.
Her soğutucu konusunun altına şunu yazmayıp öneri verseniz nasıl olur? Benim cihaz 1 yıllık bile değil. Isınıyor. Termal macun yenilenmez daha 1 yıl olmadı.

Her soğutucu konusunun altına şunu yazmayıp öneri verseniz nasıl olur? Benim cihaz 1 yıllık bile değil. Isınıyor. Termal macun yenilenmez daha 1 yıl olmadı.

Paranızı çöpe atmanızı önlemekti amacım ama siz bilirsiniz. Ayrıca oyun oynanan bilgisayarlarda 6 ayda 1 kere termal macun bakımı yapılmalı.

Bilgisayarınızın iyice tozunu alıp, termal macun bakımı yaptınız mı? Yaptıktan sonra ve öncesinin sıcak değerlerini ölçün ve bizimle paylaşın gene fazlaysa biz size kaliteli bir tane önerelim yanlış anlamayın boşa paranız gitsin istemedim. Esenlikler, iyi Sosyaller .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…