T TheSopranoS Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 254 19 Şubat 2021 #1 400 TL civari bütçe ile masa almak istiyorum bilgisayar için, kullananlardan öneri yapanlar olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
400 TL civari bütçe ile masa almak istiyorum bilgisayar için, kullananlardan öneri yapanlar olursa sevinirim.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 19 Şubat 2021 #2 Bilgisayarı masanın üstüne mi koyacaksınız altına mı?
zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #3 Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.255 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 19 Şubat 2021 #4 Hocam bence bir marangoza gidin ve istediğiniz gibi bir masa yaptırın. Çünkü hazır masa bakınca da ölçüleri, stili size göre olmayabiliyor.
Hocam bence bir marangoza gidin ve istediğiniz gibi bir masa yaptırın. Çünkü hazır masa bakınca da ölçüleri, stili size göre olmayabiliyor.
T TheSopranoS Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 254 19 Şubat 2021 #5 exTypen dedi: Bilgisayarı masanın üstüne mi koyacaksınız altına mı? Genişletmek için tıkla... O çok önemli değil açıkcası ama geniş istiyorum biraz yana laptop koyabilirim. erdemst17 dedi: Hocam bence bir marangoza gidin ve istediğiniz gibi bir masa yaptırın. Çünkü hazır masa bakınca da ölçüleri, stili size göre olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Onuda düşünüyorum istediğim gibi bulamazsam eğer öyle yapıcam. zalf430 dedi: Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Genişletmek için tıkla... bu masaya bakıyordum fakat sallanma durumu oluyormuş önceki konularda öyle yazmışlar.
exTypen dedi: Bilgisayarı masanın üstüne mi koyacaksınız altına mı? Genişletmek için tıkla... O çok önemli değil açıkcası ama geniş istiyorum biraz yana laptop koyabilirim. erdemst17 dedi: Hocam bence bir marangoza gidin ve istediğiniz gibi bir masa yaptırın. Çünkü hazır masa bakınca da ölçüleri, stili size göre olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Onuda düşünüyorum istediğim gibi bulamazsam eğer öyle yapıcam. zalf430 dedi: Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Genişletmek için tıkla... bu masaya bakıyordum fakat sallanma durumu oluyormuş önceki konularda öyle yazmışlar.
zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #6 TheSopranoS dedi: bu masaya bakıyordum fakat sallanma durumu oluyormuş önceki konularda öyle yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Bence gayet sağlam bir masa. İstersen YouTube'dan inceleme videolarına bak.
TheSopranoS dedi: bu masaya bakıyordum fakat sallanma durumu oluyormuş önceki konularda öyle yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Bence gayet sağlam bir masa. İstersen YouTube'dan inceleme videolarına bak.
T TheSopranoS Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 254 19 Şubat 2021 #7 LINNMONMU yoksa ceramic mi acaba Çalışma Masası Modelleri & Fiyatları - n11 Çalışma Masası modelleri, kitaplıklı, ahşap, katlanabilir öğrenci ders çalışma masaları n11'de. Uygun fiyatlı Çalışma masası çeşitleri ve özellikleri için tıklayın. urun.n11.com
LINNMONMU yoksa ceramic mi acaba Çalışma Masası Modelleri & Fiyatları - n11 Çalışma Masası modelleri, kitaplıklı, ahşap, katlanabilir öğrenci ders çalışma masaları n11'de. Uygun fiyatlı Çalışma masası çeşitleri ve özellikleri için tıklayın. urun.n11.com
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #8 Ceremical daha az sallanır bence.
T TheSopranoS Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 254 20 Şubat 2021 #9 Ceramical dışında önerisi olan var mı? Ona göre onu alacağım.