MelihKCDMR Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 5 17 Mayıs 2018 #1 400 TL Red Switch klavye arıyorum. Red Cherry MX olsun. %100 Anti-Ghosting olsun. RGB veya Red LED olsun. Bilek desteği olmasın. (Olursa da yastıklı olsun.)
400 TL Red Switch klavye arıyorum. Red Cherry MX olsun. %100 Anti-Ghosting olsun. RGB veya Red LED olsun. Bilek desteği olmasın. (Olursa da yastıklı olsun.)
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #2 HyperX Alloy FPS Pro Red Switch Mekanik Klavye ( HX-KB4RD1-US/R1 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cherry Mx Red Switch, 100% Anti-Ghosting'e Sahip HyperX Alloy Fps Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
HyperX Alloy FPS Pro Red Switch Mekanik Klavye ( HX-KB4RD1-US/R1 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cherry Mx Red Switch, 100% Anti-Ghosting'e Sahip HyperX Alloy Fps Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #3 HyperX Alloy FPS veya 100TL farkla Corsair K70 Lux alınabilir. İki modelde kırmızı arka aydınlatmaya sahip.
HyperX Alloy FPS veya 100TL farkla Corsair K70 Lux alınabilir. İki modelde kırmızı arka aydınlatmaya sahip.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 17 Mayıs 2018 #4 Biliyorum bütçeni 100 Lira aşıyor ama ben de @UmuTzn gibi K70 öneriyorum, ömürlük bir klavye. Bilek desteği çıkartılabilir yapıda. Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA
Biliyorum bütçeni 100 Lira aşıyor ama ben de @UmuTzn gibi K70 öneriyorum, ömürlük bir klavye. Bilek desteği çıkartılabilir yapıda. Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 17 Mayıs 2018 #5 Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi 920-008311 Fiyatı En düşük fiyata sahip olan şuan bu ürün mekanik klavye olarak. Mekanik klavye istiyorsanız bence cherry mx anahtar yapılı olması daha iyi olacaktır. Örnek olarak; Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA Mekanik hisli klavye almak isterseniz. Benim önerim Cooler Master MasterKeys Lite. Ben kullanıyorum bu ürünü. Bilek desteği olmadan kullanımı rahat ve mekanik hisli klavyeler arasında kalitesi en iyi olan ürün bence.
Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi 920-008311 Fiyatı En düşük fiyata sahip olan şuan bu ürün mekanik klavye olarak. Mekanik klavye istiyorsanız bence cherry mx anahtar yapılı olması daha iyi olacaktır. Örnek olarak; Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA Mekanik hisli klavye almak isterseniz. Benim önerim Cooler Master MasterKeys Lite. Ben kullanıyorum bu ürünü. Bilek desteği olmadan kullanımı rahat ve mekanik hisli klavyeler arasında kalitesi en iyi olan ürün bence.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 19 Mayıs 2018 #6 Bu Bütçede HyperX Alloy FPS Pro modeli alınabilir.