400 TL Mekanik Klavye Önerisi

Marka takıntım yok önerinizi bekliyorum.
Biraz daha para katıp HypreX almanı öneririm ama diğerleri de gayet güzel ürünler. Ben bir aralar bu tür klavyeleri alıp satıyordum. Hepsi kaliteli ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Preo'nun 199TL'ye sattığı klavyesi 399TL olmuş.

"Yazıklar olsun, yazıklar olsun
Kaderin böylesine, yazıklar olsun
Herşey karanlık, nerde insanlık
Kula kulluk edene yazıklar olsun."

Tavsiye kısmına geçecek olursak; benimde aklımda olan Xiaomi'nin TTC switch kullandığı bu klavyesi gayet alınabilir gibi görünüyor.

Tahmini Teslimat Zamanı

Motospeed kalitesiz, K10'un markası yok, bir tek HyperX güzel ama o da vergisiz olarak 435 TL. Vergili düşünemiyorum bile.
Motospeed markasına kalitesiz dediğine göre marka hakkında bir bilgin olmadığı açık.

Motospeed markasına kalitesiz dediğine göre marka hakkında bir bilgin olmadığı açık.
Komiksin Küçücük bir araştırma yaparsan gerçekleri öğrenirsin. İnsanları cahillikle suçlamak yerine kısa bir araştırma yapmanızı öneririm.

Komiksin Küçücük bir araştırma yaparsan gerçekleri öğrenirsin. İnsanları cahillikle suçlamak yerine kısa bir araştırma yapmanızı öneririm.
Hangi kaynaktan araştırma yaptın bilmiyorum ama gereksiz yere marka kötülüyorsun. Motospeed kailh marka switch kullanan Çin de ve Rusya da ciddi anlamda piyasası olan bir marka. 2016 yılında birçok ürünü ile ticaret yaptım. Gayet de memnun kaldım. Benim tecrübem olduğu için öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…