aliberr Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #1 400 TL-450 TL'lik bir mekanik klavye alacağım ben. Motospeed CK 108'i beğendim. Blue swich ve RGB olması önemli. FPS oyunları oyunları oynuyorum.
400 TL-450 TL'lik bir mekanik klavye alacağım ben. Motospeed CK 108'i beğendim. Blue swich ve RGB olması önemli. FPS oyunları oyunları oynuyorum.
okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 28 Ekim 2018 #2 CK108 düşünme bile. Motospeed, Everest, Gamepower gibi kötü markaları kullanmayın/kullandırtmayın. RGB olmasını istiyorsanız, bütçeyi mecburen arttıracaksınız. O fiyata alınabilecek en iyi klavye bu. Hyperx Alloy Elite Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bilek desteğinden ve multimedya tuşlarından fedakarlık edip mavi anahtar kullanacaksanız; HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı
CK108 düşünme bile. Motospeed, Everest, Gamepower gibi kötü markaları kullanmayın/kullandırtmayın. RGB olmasını istiyorsanız, bütçeyi mecburen arttıracaksınız. O fiyata alınabilecek en iyi klavye bu. Hyperx Alloy Elite Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Bilek desteğinden ve multimedya tuşlarından fedakarlık edip mavi anahtar kullanacaksanız; HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #3 aliberr dedi: 400 TL-450 TL'lik bir mekanik klavye alacağım ben. Motospeed CK 108'i beğendim. Blue swich ve RGB olması önemli. FPS oyunları oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Elite alın. Cherry MX Red Switch'i ve bilek desteği var.
aliberr dedi: 400 TL-450 TL'lik bir mekanik klavye alacağım ben. Motospeed CK 108'i beğendim. Blue swich ve RGB olması önemli. FPS oyunları oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Elite alın. Cherry MX Red Switch'i ve bilek desteği var.
C Colasani Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #4 Kesinlikle HyperX Alloy Elite alın derim. Diğer Red Switch ve Cherry MX kalitesindeki klavyelere göre gerçekten çok uygun ve iyi.
Kesinlikle HyperX Alloy Elite alın derim. Diğer Red Switch ve Cherry MX kalitesindeki klavyelere göre gerçekten çok uygun ve iyi.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 28 Ekim 2018 #5 Steelseries M400 alınabilir.