400 TL mekanik klavye önerisi

husmert

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bütçem 400 TL ve daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için önerilerinizi bekliyorum. Araştırdığım kadarıyla fiyat performans olarak birkaç model önerilmiş, Trust GXT 890, Motospeed CK104, Cooler Master CK350 gibi. Trust GXT 890'da birkaç ay sonra tuşların soyulması gibi bir problem meydana geliyormuş ama fiyat olarak çok uygun gibi.

Switch olarak Blue, Red ya da farklı bir Switch olması çok önemli değil. RGB ışıklandırması ve sayısal tuş takımı olursa çok iyi olur.

Aşağıda ilgimi çeken modeller var. Kullanan, bilgisi olan ya da farklı önerileri olan arkadaşların tavsiyelerine açığım.

Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Mekanik Oyun Klavyesi (türkçe) - n11.com

✔orjinal Motospeed Ck104 Rgb Red Swıtch Mekanik Türkçe Klavye - n11.com

Rampage Hydra R7 USB Full RGB Aydınlatmalı Optik Q Fiyatı

Cooler Master CK350 RGB Blue Switch Mekanik Klavye - TR: Amazon.com.tr: Zoccoshop

Son düzenleme:
Bu ürünler çok daha iyi:

Red Switch kullanıyorlar.

MSI GK60 alabilirsiniz eğer 400 liranın 1 lira bile üstünü veremem derseniz Cooler Master CK 350 şu an adeksstore'da 400 lira. MSI GK60 Cherry MX switch kullanırken Cooler Master Outemu switch kullanıyor. Sessiz bir switch istiyorsanız Red switch tavsiye ederim zira blue switch bir yerden sonra başınızı ağrıtabilir.
Eklemeyi unuttum, GK60 sadece kırmızı ışığa sahipken CK350 RGB renklere sahip fakat Cherry MX switch Outemuya göre bence daha iyi bunu da göz önünde bulundurun. GK60 minimalist bir tasarıma sahip. Hepsi haric Trust markasının dediğiniz klavyesini bizzat denedim bir mağazada. Bu klavye de sizi mutsuz etmez fakat paranız yeterken daha kalitelisini almanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Büyük ihtimal indirim bitmeden MSI GK60 alacağım, Cherry MX switch olmasından dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…