Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba, YouTube'da belgesel tadında videolar çekiyorum ama mikrofonum çok dandik. Rica etsem 400 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon önerisi verebilir misiniz?
Herkese merhaba, YouTube'da belgesel tadında videolar çekiyorum ama mikrofonum çok dandik. Rica etsem 400 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon önerisi verebilir misiniz?
aghorsty Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 865 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #2 Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, YouTube'da belgesel tadında videolar çekiyorum ama mikrofonum çok dandik. Rica etsem 400 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/ally-studio-al-33247-bm800-condenser-studyo-profesyonel-kayit-ve-yayin-mikrofonu-pm-HBC00002F5WZ1
Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, YouTube'da belgesel tadında videolar çekiyorum ama mikrofonum çok dandik. Rica etsem 400 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/ally-studio-al-33247-bm800-condenser-studyo-profesyonel-kayit-ve-yayin-mikrofonu-pm-HBC00002F5WZ1
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 539 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 aghorsty dedi: https://www.hepsiburada.com/ally-studio-al-33247-bm800-condenser-studyo-profesyonel-kayit-ve-yayin-mikrofonu-pm-HBC00002F5WZ1 Genişletmek için tıkla... Bu BM 800'ün iyi olduğundan emin misiniz Lastvoice var bende 1000 lira galiba.
aghorsty dedi: https://www.hepsiburada.com/ally-studio-al-33247-bm800-condenser-studyo-profesyonel-kayit-ve-yayin-mikrofonu-pm-HBC00002F5WZ1 Genişletmek için tıkla... Bu BM 800'ün iyi olduğundan emin misiniz Lastvoice var bende 1000 lira galiba.
sharp44 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 433 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #4 Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, YouTube'da belgesel tadında videolar çekiyorum ama mikrofonum çok dandik. Rica etsem 400 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 400 tl geçmeyecek demişsiniz biliyorum ama sadece 27 tl arttırma şansınız varsa bu modeli önerebilirim. BM 800 Mikrofon En Ucuz Fiyatları - %28 İndirim Bm 800 Youtuber profesyonel kayıt mikrofonu en kaliteli ve ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Yüzde 30 indirim fırsatı ile kapınıza gelsin. www.yonkamuzikmarket.com Olmaz derseniz bir yaka mikrofonu da işinizi görebilir diye düşünüyorum ama önerim üstteki mikrofondur. Yaka Mikrofonları Modelleri ve Fiyatları 2025 Yaka mikrofonu sayfamızda yaka mikrofonu kablosuz ve kablolu seçenekleri ile yer alır. En iyi youtuber yaka mikrofonu fiyatları 12 Taksit ile Yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Merax dedi: Bu BM 800'ün iyi olduğundan emin misiniz Lastvoice var bende 1000 lira galiba. Genişletmek için tıkla... Bm800 gibi mikrofonlar ses kartı olmadan çok kaliteli ses vermezler hocam, sade mikrofon olduğu için ucuz olabilir diye tahmin ediyorum.
Gyegejwu dedi: Herkese merhaba, YouTube'da belgesel tadında videolar çekiyorum ama mikrofonum çok dandik. Rica etsem 400 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 400 tl geçmeyecek demişsiniz biliyorum ama sadece 27 tl arttırma şansınız varsa bu modeli önerebilirim. BM 800 Mikrofon En Ucuz Fiyatları - %28 İndirim Bm 800 Youtuber profesyonel kayıt mikrofonu en kaliteli ve ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Yüzde 30 indirim fırsatı ile kapınıza gelsin. www.yonkamuzikmarket.com Olmaz derseniz bir yaka mikrofonu da işinizi görebilir diye düşünüyorum ama önerim üstteki mikrofondur. Yaka Mikrofonları Modelleri ve Fiyatları 2025 Yaka mikrofonu sayfamızda yaka mikrofonu kablosuz ve kablolu seçenekleri ile yer alır. En iyi youtuber yaka mikrofonu fiyatları 12 Taksit ile Yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Merax dedi: Bu BM 800'ün iyi olduğundan emin misiniz Lastvoice var bende 1000 lira galiba. Genişletmek için tıkla... Bm800 gibi mikrofonlar ses kartı olmadan çok kaliteli ses vermezler hocam, sade mikrofon olduğu için ucuz olabilir diye tahmin ediyorum.