xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #1 Merhaba dostlar, PC başında oyun oynarken aşırı terliyorum. Önerdiğiniz masa vantilatörü veya küçük vantilatör öneriniz var mı? Bütçe: 400₺
Merhaba dostlar, PC başında oyun oynarken aşırı terliyorum. Önerdiğiniz masa vantilatörü veya küçük vantilatör öneriniz var mı? Bütçe: 400₺
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 23 Ağustos 2022 #2 Onu bunu bilmem mümkünse enerji verimliliği yüksek masa vantilatörü alın.
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #3 Unturned dedi: Onu bunu bilmem mümkünse enerji verimliliği yüksek masa vantilatörü alın. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin marka, link v.s. var mı?
Unturned dedi: Onu bunu bilmem mümkünse enerji verimliliği yüksek masa vantilatörü alın. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin marka, link v.s. var mı?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 23 Ağustos 2022 #4 xJumper dedi: Önerdiğin marka, link v.s. var mı? Genişletmek için tıkla... İhtiyacım olmadığı için araştırmadım hiç.
xJumper dedi: Önerdiğin marka, link v.s. var mı? Genişletmek için tıkla... İhtiyacım olmadığı için araştırmadım hiç.