S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 4 Temmuz 2022 #1 Şu an evimde ADSL bir modem kullanıyorum yakın zamanda VDSL'e geçiş yapacağım. 400-450 lira civarında VDSL özellikli modem önerisi almak istiyorum.
Şu an evimde ADSL bir modem kullanıyorum yakın zamanda VDSL'e geçiş yapacağım. 400-450 lira civarında VDSL özellikli modem önerisi almak istiyorum.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.083 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 SüleymanÇAKIRR dedi: Şu an evimde ADSL bir modem kullanıyorum yakın zamanda VDSL'e geçiş yapacağım. 400-450 lira civarında VDSL özellikli modem önerisi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... #rez (bizimki de bugün merdivenden düştü ne denediysem olmadı..)
SüleymanÇAKIRR dedi: Şu an evimde ADSL bir modem kullanıyorum yakın zamanda VDSL'e geçiş yapacağım. 400-450 lira civarında VDSL özellikli modem önerisi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... #rez (bizimki de bugün merdivenden düştü ne denediysem olmadı..)
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 Hocam biraz daha aşablirseniz bu güzel ürün. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Hocam biraz daha aşablirseniz bu güzel ürün. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 4 Temmuz 2022 #4 Format at knk dedi: Hocam biraz daha aşablirseniz bu güzel ürün. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Aşamıyorum maalesef hocam ya. Maksimum 450'ye var mıdır öneriniz?
Format at knk dedi: Hocam biraz daha aşablirseniz bu güzel ürün. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Aşamıyorum maalesef hocam ya. Maksimum 450'ye var mıdır öneriniz?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #5 Şimdi hocam bilmiyorum bu modemi arkadaşım kullanıyor o yüzden önerdim oda gayet güzel dedi.
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 4 Temmuz 2022 #6 Format at knk dedi: Şimdi hocam bilmiyorum bu modemi arkadaşım kullanıyor o yüzden önerdim oda gayet güzel dedi. Genişletmek için tıkla... Zyxel VMG1312-T20B 2.4 GHz 300Mbps Wi-Fi VDSL2 ADSL2+ Modem Router Fiyatları ve Özellikleri aynı modelin daha ucuzuna denk geldim . Teşekkür ederim.
Format at knk dedi: Şimdi hocam bilmiyorum bu modemi arkadaşım kullanıyor o yüzden önerdim oda gayet güzel dedi. Genişletmek için tıkla... Zyxel VMG1312-T20B 2.4 GHz 300Mbps Wi-Fi VDSL2 ADSL2+ Modem Router Fiyatları ve Özellikleri aynı modelin daha ucuzuna denk geldim . Teşekkür ederim.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #7 Rica ederim hocam.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.083 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #8 Format at knk dedi: Hocam biraz daha aşablirseniz bu güzel ürün. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam alınmaya değer mi?
Format at knk dedi: Hocam biraz daha aşablirseniz bu güzel ürün. ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam alınmaya değer mi?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #9 WukuWukong dedi: Hocam alınmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam değer arkadaşım kullanıyor gayet memnum dedi. Konu sahibinin attı linkte daha ucuz oradan alablirsin sende.
WukuWukong dedi: Hocam alınmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam değer arkadaşım kullanıyor gayet memnum dedi. Konu sahibinin attı linkte daha ucuz oradan alablirsin sende.